Günde kaç paket sigara iciyo sunuz?

Eğer varsa paket 1 haftada anca bitiyor. Yoksa da aramam. yani ayda taş çatlasa 3 paket anca.. Bazen canım isterse günde 1 2...

Ailem konusmuyo bnmle torununu hele hiç istemiolar ailemin korkusuna kimse ziyareti më gelemiyo doğru dürüst dostlar uzakta tekim yni
ailen istemiyo diye bebeğini cezalandırmak gibi bişey ama sigara içip emzirmek, hiç gördüler mi torunlarını ? bence al git yalarına görünce dayanamazlar zaten

bence al bebeğini git yanlarına en kötü kapıyı çarparlar yüzüne, dönersin geri, ama bi de bakarsın bebeği görünce dayanamazlar, genelde torun olunca affediyo ailelelr
BN dedim kaç kere msj attim aradım hatta annem e yazdım beni istemiyorsan bile torununu gör sev dedim yüz tane çocuk doğursan dönüp bkmam diyo gelde içme sigara

İstanbullular veya İstanbul'a gelebilme ihtimali olanlar, ilacınız Dr.Şemsettin Sak

Sigarayı bırakması için götürdüğüm kim varsa hepsi sigarayı bıraktı. Araştırın canlar. Öyle bırakamıyorum edemiyorum demeyin yani...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…