- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.201
- 798
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
çok salakça gelicek belki ama canın sigara isteyince ağzına bi kalem al içine çek bi kaç kez, ilk bi kaç gün böyle idare et sonra alışıyosunHaklısın cnm nasıl bırakcam peki
Ailem konusmuyo bnmle torununu hele hiç istemiolar ailemin korkusuna kimse ziyareti më gelemiyo doğru dürüst dostlar uzakta tekim ynineyin var ki ??
Kasım da 1.5 yaşında olcakne kadarlık bebegın?
1,5 yasındaymıs. aslında bıraz sabredebılırdın
Senin bırakman kolay olurEğer varsa paket 1 haftada anca bitiyor. Yoksa da aramam. yani ayda taş çatlasa 3 paket anca.. Bazen canım isterse günde 1 2...
İse yariyomuçok salakça gelicek belki ama canın sigara isteyince ağzına bi kalem al içine çek bi kaç kez, ilk bi kaç gün böyle idare et sonra alışıyosun
ailen istemiyo diye bebeğini cezalandırmak gibi bişey ama sigara içip emzirmek, hiç gördüler mi torunlarını ? bence al git yalarına görünce dayanamazlar zatenAilem konusmuyo bnmle torununu hele hiç istemiolar ailemin korkusuna kimse ziyareti më gelemiyo doğru dürüst dostlar uzakta tekim yni
6. Ayina girdi canimkaç aylık ?
ben öyle bıraktım hamileyken hiç içmedimİse yariyomu
ay ne güzel:) Allah bağışlasın :) özledim kızımın küçük bebek hallerini, çok çabuk geçiyo zaman6. Ayina girdi canim
Resmini sadece cenaze më bile gelme diolar nasıl gotirmailen istemiyo diye bebeğini cezalandırmak gibi bişey ama sigara içip emzirmek, hiç gördüler mi torunlarını ? bence al git yalarına görünce dayanamazlar zaten
Denicem cnm bklmben öyle bıraktım hamileyken hiç içmedim
ne varki bu kadar istemşycek küçücük bebeği, bi kere yüzünü görselerResmini sadece cenaze më bile gelme diolar nasıl gotirm
bağımlı değilim bence zaten yani eğer yoksa paket aylarca içmesemde durabiliyorum..Senin bırakman kolay olur
En güzelibağımlı değilim bence zaten yani eğer yoksa paket aylarca içmesemde durabiliyorum..
Kaçıp evlenince öyle yptlrne varki bu kadar istemşycek küçücük bebeği, bi kere yüzünü görseler
bence al bebeğini git yanlarına en kötü kapıyı çarparlar yüzüne, dönersin geri, ama bi de bakarsın bebeği görünce dayanamazlar, genelde torun olunca affediyo ailelelrKaçıp evlenince öyle yptlr
BN dedim kaç kere msj attim aradım hatta annem e yazdım beni istemiyorsan bile torununu gör sev dedim yüz tane çocuk doğursan dönüp bkmam diyo gelde içme sigarabence al bebeğini git yanlarına en kötü kapıyı çarparlar yüzüne, dönersin geri, ama bi de bakarsın bebeği görünce dayanamazlar, genelde torun olunca affediyo ailelelr
mesajla olmaz o görünce değişirBN dedim kaç kere msj attim aradım hatta annem e yazdım beni istemiyorsan bile torununu gör sev dedim yüz tane çocuk doğursan dönüp bkmam diyo gelde içme sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?