- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Tebrik ederim cnm bnde hamileyken icmedim sonra dayanamadım basladimzaten günde 1 paketten fazlasını içen insan degıl bence
hamıle oldugumu öğrendıgım zaman aniden 2 taneye düşürdüm. 1 hafta sonra da tiksindim
bu da benım şansım olsa gerek
1.5 yaşında olcak emiyo hala çok içmiyorum aslında bi paket iki gün yetiyo
Emiyo mu cnmHamileyken icmedim..
Ama simdi 5 tane iciyorum günde...
Ewet allah bırakmayı nasip etsin vicdanim hiç rahat degilBir iki defa içen olmuştur ama hemen içeri sokmuyorum parfüm falan sıkıyorum üstüneayrıca çocuğu olup sigara içenleri çok bencil buluyorum kusura bakmayın bide emziriyorsunuz siz o pis şey hep üstünüze siniyor çocuğunuz hep kucağınızda bide öpüyorsanız aman Allahım ne kötü
günde 2 tane içmek benım irademdı ama fazla sürmedı 1 hafta sonra tıksındım. tıksınmeseydım devam edermıydım bılmıyorum aslında.Tebrik ederim cnm bnde hamileyken icmedim sonra dayanamadım basladim
Onun kesilmeye niyeti yokki yapışık ikiz gibiyizIctigin zaten fazla. Gunde yarim paket.
Ayrica emziriyorsun, o toksinler direk cocuga geciyor.
Yazik ya bari sutten keste cocuga zarar verme.
Hayir bebegim en bastan gögsümü red etti canim ne yaptiksa olmadi mama veriyorum suan mecbur..Emiyo mu cnm
İrade meselesi aslında değişiyor kişiden kişiye bn evlenmeden öncede kendimi bildim bildim iciorumgünde 2 tane içmek benım irademdı ama fazla sürmedı 1 hafta sonra tıksındım. tıksınmeseydım devam edermıydım bılmıyorum aslında.
kaç aylık ?Hayir bebegim en bastan gögsümü red etti canim ne yaptiksa olmadi mama veriyorum suan mecbur..
Anladim cnm sağlıklı olsundaHayir bebegim en bastan gögsümü red etti canim ne yaptiksa olmadi mama veriyorum suan mecbur..
ben de öyle. sigara ve alkol..İrade meselesi aslında değişiyor kişiden kişiye bn evlenmeden öncede kendimi bildim bildim iciorum
O kadar kötü haldeyim ki Bi bilsenemzirmenin kaçıncı ayında başladınız sigaraya ? artık büyümüş, sigara içirmek gibi bişey 10 tane içip emzirme,ben olsam direkt keserim, ben günde 2 tane içsem bi hafta vijdan yapıyodum, arada eşimle kavga edersem falan içiyodum çünkü, bıraktım zaten emzirmeyi, onların seçme şansı yok, onlar için biz seçiyoruz, valla bırakın emzirmeyi
Onun kesilmeye niyeti yokki yapışık ikiz gibiyiz
Alkol u sevmem de sigara nargile bnmben de öyle. sigara ve alkol..
neyin var ki ??O kadar kötü haldeyim ki Bi bilsen
Haklısın cnm nasıl bırakcam pekiicme konusahibim o zaman.
Cocugun beyin gelisimi su an cok onemli.
Sutunden gecen miktar az bile olsa, onu etkiliyor.
Cocugun ilerde daha zeki daha saglikli bir birey olabilecekken bunu azaltmis oluyorsun sonucta.
Sonucta cocugun kapasitesi aslinda bir nevi dusuyor az dahi olsa.
Ayrica ilerde cocugun da sigaraya bagimli olur kolayca.
Cunku nikotin kesin geciyor anne sutune simdiden aliyor bunu.
Haklısın cnm nasıl bırakcam peki
ne kadarlık bebegın?Onun kesilmeye niyeti yokki yapışık ikiz gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?