- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Günde 2 paket bitiren çok kişi var tanidigimKac paket ne ya kamyoncu muyuz biz kadiniz :d kac tane de bari
1.5 yaşında olcak emiyo hala çok içmiyorum aslında bi paket iki gün yetiyoHamileyken içmedim, emzirirken 14. Aydan sonra sapıtıp arada 1 2 tane içmeye başladım o yüzden 16. Ayda kestim memeyi şimdii günde 5 6 tane, kaç aylık bebeğin ve kaç tane içiyorsun merak ettim
Valla miÖmrümde hiç içmedim
Supeerrr
Ben hic 2 paket bitiren kadin gormedim nerde o kadinlar ne is yapiyolarGünde 2 paket bitiren çok kişi var tanidigim
Vallahi, hem de Üniversite yıllarında arkadaşlarım çok ısrar edip bıktırdıkları halde içmedim :))Valla mi
Helalllll sana beVallahi, hem de Üniversite yıllarında arkadaşlarım çok ısrar edip bıktırdıkları halde içmedim :))
Hadi ya inş başarısını cnm fena bişe içmeyince sınırlı oluyorum başım agriyoNe emziriyorum ne de hamileyim hergün 1,5 paket biter ikiyi bulduğu da okuyorbırakmak için her yolu denedim yok anacım olmadı beyin yok bende. Önümüzdeki ay akupunktur a gidiyorum sigarayı bırakmak için ay inşallah işe yarar inşallah
Valla kafa dolu olunca ard arda içiliyor ins birakirsin bnde dert cokKafaya takmamaya çalıştıkça beni devamlı kovalayan bir düşünce sigara bağımlılığım.
bir paket içiyorum maalesef. bazen artabiliyor. keşke bırakabilsem
Yorumları Oku 2 pakete yakın içenler varBen hic 2 paket bitiren kadin gormedim nerde o kadinlar ne is yapiyolar
Bnm 2 gun aynı cnm; (2-3 günde bir paket bitiyor
İçmeyince krize giriyorum resmen kilitlendiğimi bilirimHadi ya inş başarısını cnm fena bişe içmeyince sınırlı oluyorum başım agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?