• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde kaç paket sigara iciyo sunuz?

Hamileyken içmedim, emzirirken 14. Aydan sonra sapıtıp arada 1 2 tane içmeye başladım o yüzden 16. Ayda kestim memeyi şimdii günde 5 6 tane, kaç aylık bebeğin ve kaç tane içiyorsun merak ettim

Kafaya takmamaya çalıştıkça beni devamlı kovalayan bir düşünce sigara bağımlılığım.
bir paket içiyorum maalesef. bazen artabiliyor. keşke bırakabilsem :mad::mad:

Ne emziriyorum ne de hamileyim hergün 1,5 paket biter ikiyi bulduğu da okuyor :( bırakmak için her yolu denedim yok anacım olmadı beyin yok bende. Önümüzdeki ay akupunktur a gidiyorum sigarayı bırakmak için ay inşallah işe yarar inşallah

Ne emziriyorum ne de hamileyim hergün 1,5 paket biter ikiyi bulduğu da okuyor :KK43: bırakmak için her yolu denedim yok anacım olmadı beyin yok bende. Önümüzdeki ay akupunktur a gidiyorum sigarayı bırakmak için ay inşallah işe yarar inşallah
Hadi ya inş başarısını cnm fena bişe içmeyince sınırlı oluyorum başım agriyo

Hadi ya inş başarısını cnm fena bişe içmeyince sınırlı oluyorum başım agriyo
İçmeyince krize giriyorum resmen kilitlendiğimi bilirim :( balkon da durmaktan içim şişti evde içirmem ;) eşim bırakabiliyor ve eğer bende akupunktur la bırakırsam hayat sigortası yapalım sana sigaraya verdiğimiz para oraya yatsın ilerde emekli olursun dedi ;) valla güzel teklif yani :D

Back