- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Aslında yok ama şu sıra yemek düzenim çok bozuldu acaba sebebi o olabilir mi ?Insulin direnci diyabet vs riskiniz var mi?
Beslenme düzenim 1 aydır çok kötü aşırı karbonhidrat ve şekerle besleniyorum ki daha önce asla böyle birşey yoktu.Demir düzeyiniz nasıl, b12?
Bir de vücut bugün hangi saatte uyuduysa ertesi günde o saatlerde uyumak istiyor, o zinciri kırmanız lazım.
Eğer Yemek yedikten sonra oluyorsa bu durum genelde şekere yoruyorlar ama bilemedim.
Yok daha önce çok bakıldı tiroidim yok ama demir esksikliği olabilir tabi.Aynı durum bendede vardı özellikle kemik ağrısı,uykuya bi türlü doyamama ve aşırı yorgunluk hali , bende pandemiye bağladım birde hipotiroidi hastasıyım acaba ondan mı diye düşünüyordum geçen gün sırf bu yüzden doktora gittim ileri derece Demir eksikliği anemisi +hipotiroidi ilacım az geldiği için tsh baya yüksek çıktı , İnanın ilaç dozları düzenlemesi ve Demir ilacı kullanmamla bu sorunlarımın epey azaldığını farkettim , belki sizdede böyle bi durum vardır. özellikle uyku hali beni çok tedirgin etmişti , bi doktora gitmenizi tavsiye ederim ama inş havalardan ve pandemi psikolojisindedir
Tiroide bakıldı yakın zamanda d3 aldım 1 ampul şimdi 30 damla şeklinde devam ediyorum.Bitkisel bir d vit. Verdi eczane.tiroitlerinizle ilgili problem var muhtemelen, d vit. dediginiz d3 mu?
d3 leriniz dusuk oldugu icin verildiyse bu vitamin yukseldikten sonra butun sikayetleriniz gecer, benimde d3 değerim 4 idi,yerlerdeydi yani ilaci icince kendime geldimTiroide bakıldı yakın zamanda d3 aldım 1 ampul şimdi 30 damla şeklinde devam ediyorum.Bitkisel bir d vit. Verdi eczane.
Aa sevindim biraz daha devam edeyim o zaman.d3 leriniz dusuk oldugu icin verildiyse bu vitamin yukseldikten sonra butun sikayetleriniz gecer, benimde d3 değerim 4 idi,yerlerdeydi yani ilaci icince kendime geldim
Kan vermeye gideceğim.Boyle halsizlik uyku hali en son bende demir, b12 ve d vitamini eksikliginde olmustu. Degerlerinizi olcturun. Fiziksel bir durum yoksa uzman bir psikiyatriste basvurun.
Kesinlikle katılıyorum.Yeme düzenim çok bozuldu hem karbonhidrat ve şeker ağırlıklı besleniyorum sanırım bundan dolayı.Bende ayniyim Cnm ama gunduz uyuyamiyorum
Özellikle kahvaltidan sonra uyku basiyo ama cok kotu ben insulin direncine bagliyorum
Yediklerime dikkat eder az yersem dipcik gibiyim ama bogaz durmuyo iste
Kan degerlerimde yerinde
Özellikle yemekten sonra oluyosa şeker vardir
Evet olabilir.Aslında yok ama şu sıra yemek düzenim çok bozuldu acaba sebebi o olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?