günde belki 50 defa

BenCagla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
301
0
44
günde belki 50 defa bu siteye giriyorum,
ama ne aşılama ne tüp bebek günlüğü tutan var.
hadi artık.tedavi olupta günlük tutmayan varsa yazsın artık.benimde günlerim sayılı 3 haftam kaldı aşılamaya.
bana destek için.umut olmak için:çok üzgünüm:

canim sen basla tedaviye gunlugunude tutda sonra gor sen destegi biz hep yanindayiz canim

aslinda gunluk tutan arkadaslar var ama sanirim bu ara ya tedaviye ara verdiler benim gibi yada yazmaya vakitleri yok

canım sen başlayınca tut biz sana destek oluruz bende eylülde 2.aşılamayı yaptıracaktım ama ramazana denk gelecek hastalığım o yüzden erteledim bayramdan sonra ALLAH'ın izniyle başlayacağım.inşallah pozitif olurda hepimiz seninle beraber seviniriz

merhaba
hepinizin yazılarını okudum ....Allah gönlünüze göre versin
bende 7 aydır tedavi görüyorum problemimiz yokmuş doktorlara göre .
aşılama dediler ama ben kararsızım .ilk defada tutmayacak çok nadir tutan .bilemiyorum kararsızım.

canım kısmet rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.ALLAH'a dua et canım hayırlısı ne zamansa o zaman olacaktır.kendini yanlız hissetme biz burada kocaman bir aileyiz canım sende hoşgeldin

çağlacığım inşallah herşey yolunda gider.3kez aşılama yaptırdım nasip olmadı .günlük tutmaya çok vakit olmuyo mesela sabah işe gitcem ne işim var burda benim:) hikaye hep aynıydı.adetin 10.gününden sonra 2-3 vajinal ultrason, yumurtlar olgunlaşmışsa gece çatlatma iğnesi, 36 saat sonra da eşinden alınan spermin sana enjekte edilmesi . umarım senin hikayenin sonu mutlu olur. ben o -masa mıdır yatak mıdır - orada kendimi çok yalnız ve mutsuz hissetmiştim. kadın olmak kolay değil, acısı değil de oraya yatmak....
ama Allah bize çok tatlı ve hayırlı bebişler verdiğinde bunları unutacağız değil mi?? rabbim gönlündekini nasip etsin.. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…