- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
aman allahim ciddimisin korkrum.simdi kendimden ve sasirmadim.gitgide artiriuorum wc de yasiyorum zaten bazen de useniuom yeter ya falan diorum ama dayanmak munkun degil tabiWC’ye çıkma durumun nasıl?
Bi tanıdığımız böyle böyle 20 lt ye kadar çıktı, ama aynı miktarda wc’ye çıktığı için beyinden şüphelendiler.
Beynin su içme merkezi bozulmuş ve baya uzun tedavi oldu. Son durumu nedir bilmiyorum ama iyileşiyordu zamanla.
esim 5 lt aliyodu 2 saat sora 1 bardak su ver dediginde bitti cevabini duydukca daha almamaya basladi musluga abandim bende cok sukur musluk hazir su gibi yasadigim yerdeTek dusundugum o kadar su eve surekli nasil tasinir damacana almadiginizi dusunerek yaziyorum :)
hadi sen gebesin ondan olabilirBende gebeyim en az senin kadar su iciyorum ve wc cikmiyorum :) neden acaba okadar su iciyorum bnde merak ediyorum.konunu takipteyim
Sende gebesin yanlis okumadiysam :)hadi sen gebesin ondan olabilir
Afiyet olsun :))esim 5 lt aliyodu 2 saat sora 1 bardak su ver dediginde bitti cevabini duydukca daha almamaya basladi musluga abandim bende cok sukur musluk hazir su gibi yasadigim yerde
Oda dayanamıyordu. İdrarını biriktirtti doktorlar 20 lt de 19 litre çıkmıştı tam net hatırlamıyorum ama böbrek fonksiyonlarını yerine getirebiliyordu.aman allahim ciddimisin korkrum.simdi kendimden ve sasirmadim.gitgide artiriuorum wc de yasiyorum zaten bazen de useniuom yeter ya falan diorum ama dayanmak munkun degil tabi
Ben soracaktımBişey dicem zayıf mısınız peki hani su içmek zayıflatıyor muhabbeti gerçek mi
Ay kız merak ettimBen soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?