• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günde 8 lt su icmek normalmi

Doktora danisin bence. Bazi hastaliklar fazla su icmeye sebep olabilir. Ama tamamen vucut kendi dengesini de bu sekilde ayarlamis da olabilir. Aklimda suphe kalmasin diye ben olsam doktora sorardim.

hadi ya oylemi kafama takildi simdi ya
Günde 4 litre kesin içiyorum su,20 bardağı buluyor,gerçi biz ailecek suyu çok içeriz,ama 8 litre fazla,annem de şeker hastası oda çok su içer onunda yine günde 4 litreyi buluyordur hatta 5 de yaklaşır özellikle yazın yazında benim de 5 litreyi bulabilir çünkü çok sıcak bir şehirdeyim,tuvalete çok çıkarım,şekerime baktırdım vs birşey yok,ama çok su içmemi şuna bağlıyorum gün içerisinde çay-kahve vs tüketmiyorum kimisi 2 litre su içerken yanında 2 litrede çay-kahve vs tüketir.

Siz dahiliye doktoruna gidin derim yada aile hekimide olabilir aç karnına gidin.

ben sabahtan beri sadece 1.5 bardak sıvı aldım
çay kahve içmem
bağırsaklarım çalışmadığı için doktor her gün 3 lt dedi
ben içiyorum 2 bardak

valla şok oldum 8 lt su nerenize içebiliyosunuz
ben olsam doktora giderdim çünkü her şeyin fazlası zarar

ben sabahtan beri sadece 1.5 bardak sıvı aldım
çay kahve içmem
bağırsaklarım çalışmadığı için doktor her gün 3 lt dedi
ben içiyorum 2 bardak

valla şok oldum 8 lt su nerenize içebiliyosunuz
ben olsam doktora giderdim çünkü her şeyin fazlası zarar
valla bende anlamadim.midr nasi kabul.ediuir

Screenshot_2017-11-28-01-21-52-742.webp

cok ilginc geliyi bana bu iste
o sise 3 saatte elfatiha bizim evde

Erkek kardesimde bianda su icmeye basladı sizin gibi gunluk 7 litre su iciyordu sekeri cıktı. Hemde 400 hastanede yattı ve insülin kullanıyor bence ihmal etme hemen bir sekerine baktır

Demekki senin gununun yarisi su icerek geriside işiyerek geciyor:KK48:

O nedir ya bir dr gitseydin.
Benim evime bukadar sh icen biri gelse daralirim valla gina gelir

Birde bobreklere bir baktir

Back
X