- Konu Sahibi smollgirl20
Kaç gün oldu ewdeki 5 litrelik su bitmedi ..Günde 2yada 3 bardak içiyorum.hic canım istemez.8 lireye inanamadim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zayif sayilirim kendi kendime 13 kilo verdim simdi bazen yeme isini abartiyorum ama su dan midir nedir kilolu degiljm cok sukur yediklerimi sabaha kadar eritiyorum galiba surekli wc ye cikarajlkBişey dicem zayıf mısınız peki hani su içmek zayıflatıyor muhabbeti gerçek mi
iciniz yanmiyor mu yaCanım su çekti ya. Hamileyim ama günde 2 bardak zor su içiyorum keşke bende icebilsem
hadi ya oylemi kafama takildi simdi yaGizli şeker hastası olabilirsin, onlar da böyle anormal su içiyor. Dğerlerine baktırmanı öneririm
hangi bolume gidicem pekiOda dayanamıyordu. İdrarını biriktirtti doktorlar 20 lt de 19 litre çıkmıştı tam net hatırlamıyorum ama böbrek fonksiyonlarını yerine getirebiliyordu.
Bir an önce doktora gidin ilerlemeden.
cok ilginc geliyi bana bu isteKaç gün oldu ewdeki 5 litrelik su bitmedi ..Günde 2yada 3 bardak içiyorum.hic canım istemez.8 lireye inanamadim:))
Siz hastanenin danışma bölümüne sorun isterseniz, doktorlar sevk eder kendi arasında devamında.hangi bolume gidicem peki
Hiç. Su içmeyi hiç sevmem zaten zorla içtiğimdede boğazım sıkılıyomus gibi oluyo :)iciniz yanmiyor mu ya
Günde 4 litre kesin içiyorum su,20 bardağı buluyor,gerçi biz ailecek suyu çok içeriz,ama 8 litre fazla,annem de şeker hastası oda çok su içer onunda yine günde 4 litreyi buluyordur hatta 5 de yaklaşır özellikle yazın yazında benim de 5 litreyi bulabilir çünkü çok sıcak bir şehirdeyim,tuvalete çok çıkarım,şekerime baktırdım vs birşey yok,ama çok su içmemi şuna bağlıyorum gün içerisinde çay-kahve vs tüketmiyorum kimisi 2 litre su içerken yanında 2 litrede çay-kahve vs tüketir.hadi ya oylemi kafama takildi simdi ya
Baktırıp rahatla bence çünkü 8lt kesinlikle normal değil.hadi ya oylemi kafama takildi simdi ya
valla bende anlamadim.midr nasi kabul.ediuirben sabahtan beri sadece 1.5 bardak sıvı aldım
çay kahve içmem
bağırsaklarım çalışmadığı için doktor her gün 3 lt dedi
ben içiyorum 2 bardak
valla şok oldum 8 lt su nerenize içebiliyosunuz
ben olsam doktora giderdim çünkü her şeyin fazlası zarar
bi ara gidicemBaktırıp rahatla bence çünkü 8lt kesinlikle normal değil.
cok ilginc geliyi bana bu iste
o sise 3 saatte elfatiha bizim evde