- 13 Temmuz 2015
- 52
- 54
- 18
- 39
- Konu Sahibi kutlumelek
-
- #1.021
hangi çay SüpersinizEki Görüntüle 1940023 Pul biberli kür yaparken az daha midem den oluyodum ya mahfetti beni gram gitmedi şimdi bi çay keşfettim 20 günde giden kilolarımÖz güvenim geldi
tşk ederim canım greatbody bitkisel zayıflama cayı kullanıyorum emziren anne oldugum için rejim yapamıyorum bu cay sayesinde sindirim sistemim çok iyi oldu hem süt artırıcı özelliğide var kardeşimde bunun sayesinde 3 ayda 20 kg verdihangi çay Süpersiniz
Emzirme döneminde bitki çaylarını araştırdınız mı???? Çok zararlı olanlar var. O tarz çaylar karışık bitki çayı oluyo. Emzirme döneminde kullanılmaz. Emzirme döneminde diyet yapılır (6. Aydan sonra ) fakat bitki çayı içilmez. Sadece ıhlamur, kuşburnu, rezene gibi bazı çaylar içilebilir bunlarda zayıflatmaz. O zayıflama çaylarının içinde yüksek miktarda kafein var ve direk sütten bebeğe geçer. Lütfen biraz araştırın. Ben emzirme döneminde diyetisyene gittim ve çok güzel bilgiler edindim. Yavas yavas verdim kilolarımı. Bir kere sizin haftada 1 kg dan fazla vermemeniz gerek.tşk ederim canım greatbody bitkisel zayıflama cayı kullanıyorum emziren anne oldugum için rejim yapamıyorum bu cay sayesinde sindirim sistemim çok iyi oldu hem süt artırıcı özelliğide var kardeşimde bunun sayesinde 3 ayda 20 kg verdi
İçinde kafein olduğunu kim söyledi arkadaşım kendince yorum yapıyosun içeriğini bilmeden emziren annelerden cok kullanan var en başta kendi kardeşim 2 aydır kullanıyo gayette saglıklı bebegi 25 gündür ben kullsnıyorum sütümdede gayet artış var cok arastırdım hiçte sakıncasını gören birine rastlamadımEmzirme döneminde bitki çaylarını araştırdınız mı???? Çok zararlı olanlar var. O tarz çaylar karışık bitki çayı oluyo. Emzirme döneminde kullanılmaz. Emzirme döneminde diyet yapılır (6. Aydan sonra ) fakat bitki çayı içilmez. Sadece ıhlamur, kuşburnu, rezene gibi bazı çaylar içilebilir bunlarda zayıflatmaz. O zayıflama çaylarının içinde yüksek miktarda kafein var ve direk sütten bebeğe geçer. Lütfen biraz araştırın. Ben emzirme döneminde diyetisyene gittim ve çok güzel bilgiler edindim. Yavas yavas verdim kilolarımı. Bir kere sizin haftada 1 kg dan fazla vermemeniz gerek.
Emziriken 8 tane kahve içiyo musunuz?? İcmiyosaniz bu çayı nası içiyorsunuz? Zaten emzirme döneminde normal bir kadından 500 kalori fazla yakıyorsunuz. Çay olmasada siz zaten kilo verirsiniz.
Bende şuan için sarkma yok canım 20 kiloyu veren kardeşimdi çayı satan fırmanın sıkılaştırma özelliği olan kremi var cayla beraber o kremi kullandı hiç sarkması yok bi göbekte var oda sezeryan göbegi nolmaldır oda ben krem kullsnmıyorum şimdilik fıyatı biraz yüksek geldiKilo verdiginizde sarkma oldumu 20 kilo ciddi rakam
Merhaba sadece akşamları mi yediniz birde haftada kaç gün yaptinizDenedim arkadaşlar sizlere anlatacağım baştan sona...
Ben 92 kilo iken karar verdim.iki buçuk aydır diyet spor yapıyorum bu yolla 6 kilo verdim.bu yola başlarken günde bir paket içtiğim sigarayı da bıraktım.doğum kontrol yöntemi olan spiral çıkarttırdım ve yenisini taktırdım...kilo vermemem için sanki herşeyi yapmıştım.başlarken korktum ya veremezsem bunlar kilo vermemi engellere ne yapardımm??? Neyseki iki ayda 6 kilo gitti su tuz yağ her neyse gitmişti bi hafifledimm.tartı oynamıyordu durmuştu birşeyler yapmalıydım lahana çorbasını denedim pek başarılı olmadı.bu arada adet dönemim geldi bi türlü olmuyordu 8 gün sonra oldu çok şükür ... Ve muhteşem formülle tanıştım.yoğurt zencefil zerdeçal tarçın hemen denemeliydim.adetliyim kilo gitmezdiki şişlikte vardı.ama olsun ya denemeliydim ...aldım başladım ama farklı yöntemle.86.500 ile başladım sihir formüle. Ertesi sabah tartı vakti geldi saat 9 .bende bi korku ya olmamışsa zaten olmaz ki adetliyim ki derken çıktım tartıya .84.900 gram aman allahım dedim olamaz mümkün değil.inanın belki 10 kere indim çıktım tartıya :)) bu sonuçla havalara uçtum.hemen koştum mutfağa sihirli kurumu yaptım ta kendi tarifimle ...ikinci günde bittiiii . iki buçuk litre suyumuda içiyorum tabi hergün.yeşil çayımıda içiyorum. Sabah oldu lavabo faslı falan derken .koştum tartıya :) tam 84 200 ...ben şokkk kural koyulmuş iki gün diye of dedim zaten acıkmıyorum ben bunu bir gün daha yapım yaptım oda bitti çıktım tartıya 83.900 .gerek yokmuş üçüncü güne haftada iki kafi imiş . haftayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yine süper sonuçlarla karşılaşırız :)
Merhaba sadece akşamları mi yediniz birde haftada kaç gün yaptiniz
Cnm yan etkileri neymiş biliyor musuncanım haftada iki kere uyguluyorsun bide akşamları yatmadan 3/4 saat önce yiyorsun . yatana kadar 5-6 bardak su içiyorsun fazla yaparsan yan etkileri varmış
Cnm yan etkileri neymiş biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?