- Konu Sahibi kutlumelek
-
canım ben kürlere falan inanmıyorum yapmıyorumda artık karbonhidrat almamak imkansız ama uzak durmak lazım ekmek tatli yemedim pirinç plavı varsa sadece 1-2 çatal yedim ama keyfine vara vara sonra sadece çorba salata yedim akşam aç yatmak çok önemli bence leptin denen hormon salgılanıyor bi lokma alsan bu hormon salgılanmıyor bu hormon öğün olarak göbekteki yağları kullanıyorBen de bunları merak ediyorum aksam maçtan sonra yemediniz? Ve gün içinde karbonhidrat yemediniz mi?
her insanın bünyesi ve metabolizması farklı kimisi sadece yemeği kıssa patt kilo veriyor kimiside sadece kilo alımını durduruyor benim gibi o zaman ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor hiç birşey yapmamamktan iyidircanım ben kürlere falan inanmıyorum yapmıyorumda artık karbonhidrat almamak imkansız ama uzak durmak lazım ekmek tatli yemedim pirinç plavı varsa sadece 1-2 çatal yedim ama keyfine vara vara sonra sadece çorba salata yedim akşam aç yatmak çok önemli bence leptin denen hormon salgılanıyor bi lokma alsan bu hormon salgılanmıyor bu hormon öğün olarak göbekteki yağları kullanıyor
Nasıl yediğini anlatır mısın günde kaç kere. Belli bir süre sonra ara verdin mi3 günde 700 gr verdim kızlar hafta dolsun bir daha kaç kilo verdim yazarım
spor yada diyet varmı pekihafta doldu toplamda 1kg 200gr verdim
acıkmayı ve yeme kirizini engelliyor
diyet denen saçmalığı hayatımdan çıkardım sadece acıkmayı bekliyorum acıkınca yeteri kadar yiyorumspor yada diyet varmı peki
tşk ederim cevabınız için bende yoğurtlu pul biberliyi denedim cok sanki bir etki olmadı dıyebılırım birde bunu deneyim haftaya başlarım tşkler tekrardannormal yemek tabağı kullanmıyorum bir boy küçük tabak kullanıyorum ekmek ihtiyacı zaten kalmadı doyuyorum
çok çay içiyorum çaya azda olsa şeker ekliyordum artık onu da bıraktım bu kadar başkada birşey yapmıyorum :))
troid bezi olmayan metbolizması ilaçla bile yeteri kadar çalışamayan birinde işe yarıyorsa normal metebolizması olanlarda nasıl işe yarar
kız kardeşime de söyledim o da başladı tartılmamış ama iş yerindekiler sen zayıfladın diyormuş buraya üye zaten tartıldığında buraya da yazmasını söylerim
MerhabaSlm bayanlar 6 ay once dogum yaptim 58 le hamile kaldim sim 65 im emziriyorum kilo vermek istiyorum ama olmuyor platese basladim bu kürü uygulamak istiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum benim durumda uygulaya varmi cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?