Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Ben de bunları merak ediyorum aksam maçtan sonra yemediniz? Ve gün içinde karbonhidrat yemediniz mi?
canım ben kürlere falan inanmıyorum yapmıyorumda artık karbonhidrat almamak imkansız ama uzak durmak lazım ekmek tatli yemedim pirinç plavı varsa sadece 1-2 çatal yedim ama keyfine vara vara sonra sadece çorba salata yedim akşam aç yatmak çok önemli bence leptin denen hormon salgılanıyor bi lokma alsan bu hormon salgılanmıyor bu hormon öğün olarak göbekteki yağları kullanıyor

her insanın bünyesi ve metabolizması farklı kimisi sadece yemeği kıssa patt kilo veriyor kimiside sadece kilo alımını durduruyor benim gibi o zaman ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor hiç birşey yapmamamktan iyidir
bu arada benim metabolizmayı çalıştıran organ yok troid bezlerimin hepsini aldılar 8 ay önce küçük tatlı tabakları var ya benim yemek tabağım o ekmek sabah bazen yiyorum 2 dilim kadar başka yok şekeri hiç kullanmıyorum bıraktım geçen hafta böyleyken bile kilo veremeyince başka çareler aranıyorsun mecbur
hepimiz sağlıklı mutlu mutlu kilo veririz de daha derdimiz olmaz inşallah:))

3 günde 700 gr verdim kızlar hafta dolsun bir daha kaç kilo verdim yazarım

Bi arkadaş sormuş ben yiyorum 15 aylık bebeğim var emziriyorum şu an bi sorun yaşamadım ama sen yersen bebeğini takip et yinede. Ben yoğurt kürün içine çörek otu ve kimyondà katıuorum ama sabahları aç karnına günde 1 kere yiyorum

yeni başladım daha önce düzenli yemedim son 5 gündür düzenli yiyorum yemeklerden yarım saat önce ben günde 2 kere yemek yediğim için 2 kere yiyorum küçük kase yoğurda birer çay kaşığı baharatlardan katıyorum bu kadarcık işte:))

hafta doldu toplamda 1kg 200gr verdim
acıkmayı ve yeme kirizini engelliyor

spor yada diyet varmı peki
diyet denen saçmalığı hayatımdan çıkardım sadece acıkmayı bekliyorum acıkınca yeteri kadar yiyorum
spor yok ama hareket olsun diye netten radyo sürekli açık hoşuma giden müziklerde dans ediyorum :))

normal yemek tabağı kullanmıyorum bir boy küçük tabak kullanıyorum ekmek ihtiyacı zaten kalmadı doyuyorum
çok çay içiyorum çaya azda olsa şeker ekliyordum artık onu da bıraktım bu kadar başkada birşey yapmıyorum :))
troid bezi olmayan metbolizması ilaçla bile yeteri kadar çalışamayan birinde işe yarıyorsa normal metebolizması olanlarda nasıl işe yarar
kız kardeşime de söyledim o da başladı tartılmamış ama iş yerindekiler sen zayıfladın diyormuş buraya üye zaten tartıldığında buraya da yazmasını söylerim

tşk ederim cevabınız için bende yoğurtlu pul biberliyi denedim cok sanki bir etki olmadı dıyebılırım birde bunu deneyim haftaya başlarım tşkler tekrardan

Slm bayanlar 6 ay once dogum yaptim 58 le hamile kaldim sim 65 im emziriyorum kilo vermek istiyorum ama olmuyor platese basladim bu kürü uygulamak istiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum benim durumda uygulaya varmi cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba
bende 8ay önce doğum yaptım canım. Bi 16 kilo vermem lazımdı 6 sını verdim ama doğum sonrası kendime çok yüklendiğim için şu an eklem romatizması derdiyle uğraşıyorum. Sana tavsiyem,en azından bebişin 1 yaşına gelene kadar,sağlıklı beslenerek ufak diyetler ve fırsat buldukça al bebişi koy arabasına 1 saat yürü. .ama beslenmene dikkat et,eklem romatizması doğum sonrası bayanlarda sık görülen bişey miş.ve öyle sıradan bişey de değil,1 kez başladımı artık seninle kalacak bir rahatsızlık. Bağışıklık sistemini hep destekleyici şekilde beslen ama az ye ki sadece faydasını almış olişin özü,akşam 5 den sonra bişey yeme,bol yürüyüş. .tatlı ve hamurişi yeme..bol su..yeterli emin ol,sıkma kendini...bunlar hamilelik kilosu,zaten zayıfmışın

Bu arada benimde normal kilom 58.ama 63le hamileliğim başladı. Doğum sonrası 74düm,67 .5 oldum çılgın diyetlerimle :)şimdi 68 im. Dünden beri yine az yeme ve hafif hareketlerle başladım. Ayaklarım da ağrı olduğu için uzun yürüyüşler yapamıyorum. Boyun kaç senin?

Arkadaşlar ben bu kürle 2-3 ayda 7-8 kilo verdim. Sonra yemeye devam ettim tabi bırakmadım. Günde iki kere yemeklerden önce yedim.üstüne bi bardak su içtim
Beyaz ekmek, simit poğaça tarzı şeyleri kestim. Onun yerine tam buğday, çavdar ve kepek ekmeği yedim. Kahvaltıda ceviz peynir zeytin bir dilim ekmek. Öğle yemeğinde mümkün olduğunca haşlanmış yumurta. Ki acayip tok tutuyor oda. Onun dışında herşeyden yedim. Az tabi :) pek su içmezdim günde 1buçuk litre su içtim. 60 kilodan 52 ye düşmüştüm. Şimdi 54 olunca tekrar başladım.

kızlar 40 günde toplam 3 kilo gitti bunun bir 10 günü kullanamadım yoğurt kürünü malum yarı yıl tatili düzen bozuldu
işe yarıyor yanii

etkisini görmeye başladım 2 gün oldu ama 800 gram gitti daha önce başlamıştım diyete 78 de takılı kalmıştım şuan 77.2 çıkıyorum ve tok olduğum halde hemde bu karışımı akşam yemeklerden sonra yemiştim 1 defa ,unutuğum için ,ben devam edeceğim tabiki yanında yeşilçay da var günde 2 bardak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…