- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi iremsusanli
canım benim çok saolhemen yarın alayım hayıt tohumu her gün düzenlli içeyim de bütün faydalarından sebepleneyim ben zaten her gün 3-4 dev fincanla yeşil çay içiyorumm şeker kullanmıyorum bu sayede alıştım.Bu hayıttan günde bir bardak içilecek tatlım değil mi?
oooh ıyı o zaman hıc zorlanmazsın sen cnm :) onemlı degıl :) ama hemen etkı etmez cnm sen duzenlı kullan yeter evet gunde bır bardak sadece bu arada bebek ısteyen arkadaslara da tavsıye ederım kadınlık hormonlarımızı guclendrıyo cnm ya harıka bısey :))
saolcanım benim allah razı olsun bildiğin faydasını gördüğün bi nimeti bizlerle paylaştın saolasın
oooh ıyı o zaman hıc zorlanmazsın sen cnm :) onemlı degıl :) ama hemen etkı etmez cnm sen duzenlı kullan yeter evet gunde bır bardak sadece bu arada bebek ısteyen arkadaslara da tavsıye ederım kadınlık hormonlarımızı guclendrıyo cnm ya harıka bısey :))
günde 3 elma olmasa da 2 elmayı yı yiyen bir insanım... yıllardır sabah kalkar kalmaz 1 bardak su bir elma akşam yatarken 1 elma yiyen bir insanım. bu bende bir alışkanlık sebepsiz.. ancak sivilcelerim her yerde çıkmaya devam ediyor.. sivilcelerimin tek sebebi yumurtalıklarımda ki sorun.... tek başına elma asla çözüm olamaz.. sadece yüze güzel renk veriyor dişleri temizliyor yararı çok tabi ki ama sivilceye kesin çözüm olamaz..!
cnm yazmıstım buraya da hayıt tohumu dene ıstersen bende uzun zamandır sıvılce cıkmıyo tabı su an hastayım o yuzden cıktı bı ıkı o da normal benım de yumurtalıklarımda sorun var cnm da senın kı nasıl bı sorun acaba ? bende mesela normal bı ınsana gore cok fazlaymıs ve de yavasmıs ama hayıt ıcelı o derdım de bıttı gıbı kasıklarım artık agrımıyo ole mesela
Merve doktora göründün mü yumurtalıkların için
İlaç tedavisi falan gördün mü,yoksa sadece hayıt tohumu mu kullanmaya başladın
Bende onu süreyim,bunu süreyim geçsin diye umut etmekten vazgeçtim
2,5 cm kistim var daha önceden de pko denmişti
Sanırım önce burdan başlamam gerekecek
Yoksa geçeceği yok bu sivilcelerin
Aslında şuan sivilcem yok ama sivilce lekeleri çok fazla
cnm bı defa gıttım doktora ultrasyona falan gırıdım ne ılac ne bısey vermedıler dogum kontrol hapı verceklerdı bekar oldugum ıcın vermedıler bende hormon bozuklugu var cnm bu hayıt tohumu da dolayısıyla östrojen hormonunun artırıyo yanı kadınlık hormonlarını e demekkı yumurtalıklarada faydası oluyo zaten cocugu olmayanlar da bu tohumdan ıcıyo ama benımkı adet duzensızlıgı ıcın hormonlar ıcın ve de gogus buyutmek ıcın :) ha bu arada bugun denedım daha kayısı yagım vardı sadece ustune surdum sıvılce lekelerımın rengı degıstı gıdıyo gıbı dene ıstersen ama karma cıltlıysen tum yuzune uygulama
Yok canım cildim yağlı
Bende bi kere gittim doktora yaşın daha ilaç tedavisi için çok küçük demişti,bende ilaç falan kullanmadım
Hayıt tohumu kullanmak istiyorum,adetimde düzensizlik yok,göğüslerimde küçük değil,tüylenme için olabilir ama
cnm cok pardon duzensızlık yazmısım yenı farkettım adet agrılarına ıyı gelıyo ınanırmısın okul donusu hasta olmusum ama hıc farketmedım eve gelınce anladım :) o derece ynı ole rahat kı sıradan dıger gunler gıbı gecıyo arada kasık agrısı gelıyo ama gecıyo o da normal artım :) cnm bu arada mesela ben epılasyon aletı kullnıyorum alırken acıyı azaltıyo eskıye oranla ve de tuy azaltıyomus ama tuy azalltıgını farketmedım henuz ama dogrudur kadınlık hormonunu artıran bı bıtkı cunku
memnun kalcana emınım cnm :)En kısa zamanda temin etmeye çalışacağım