Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tarz seylerın yararlı olacağını hiç düşünmüyorum. bir ara powerplate vardı, evet o an yaptığında sana artı olarak dönebilir ama her zaman yapma olanağın yoksa gereksiz.Yeni nesil spor stüdyoları varmış ben kayıt olmaya karar verdim haftada iki kere 20 dakikaymış ems sistemiyle çalışıyormuş bilgi sahibi olanınız varsa fikir paylaşabilir mi
masallah 1.5 yil ne demek nazar degmesin :) ben de yeni basladim tibete düsunun bugun ikinci günüm olumlu etkilerini paylasirsaniz cok sevinirim. . Bi de ben callanetics uzerine tibet yapiyorum acaba once mi yapmaliyim siralama nasil olmali cevap verirseniz cok sevinirim :)ben 1, 5 yıldır Tibet yogasını hergün yapıyorum.Genelde uyumadan önceki rutinime denk geliyor. Gün içinde bir türlü denk getiremiyorum. erken uyuyan bir insanım, çok yorgun değilsem, çok uykum yoksa Tibet yogasından sonar mutlaka birşeyler yapıyorum. bazen kısa yoga videoları, bazen plank, bazen esneme. Gün içinde her türlü hareket etme fırsatını değerlendiriyorum. Merdiven çıkma, işlerim, kendim halletme vs. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir. kışın 6 ay, haftada 2 gün 1 saat pilatese gittim, sıkılaşma süperdi. 2 gün çok yorucu olmuyor, bıktırmıyor ve işe yarıyor.
Motivasyonumu toplayıp, hocanın yaptırdığı hareketleri evde yapacağım. 1 aydır pilates yapmıyorum. Karın bölgem taş gibiydi ama yumuşamaya başlamış. Haftanın 2 günü, 1 saat ayırabilirim.
HAREKET BEREKETTİR...