Güncel tüp bebek fiyatları

Evet şimdi yine yumurta takibine başladık. Yine de maddiyat el verdikçe gideceğim. Daha yaşım 33. Denemeye değer diye düşünüyorum.
Denemeye her zaman değer. Bu yoldaki en zorlu süreçlerden biri maddiyat tabi. Bende şuan bunu öğrenmeye çalışıyorum ama öğrenemedim. Bu beni geriyor ne kadarını nasıl karşılayabiliriz plan yapmam gerekli

Merhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Merhaba, şişli memorial şu an ilk kez gidecekler için 105 Bin TL. Genetik için de embriyo başına 305 dolar alıyorlar. Transfer ğcreti bu ücretin yanılmıyorsam %20’si. Onu transfer aşamasına geldiğinizde ödeyebiliyorsunuz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bende pcos var diye biliyorduk. Onun yanında bir de kromozom dengesizliği çıktı. Bu zamana kadar yumurta takibi ile 1 kere hamile kaldım 7 hafta kalbi durdu. Ben çok çok zor hamile kalıyorum. 3 senede sadece 1 kere kaldım onuda kaybettim. Bir doktorun yönlendirmesi ile kromozom testi yapıldı. Bende sorun çıktı. Artık tüm yollarımız kapandı bu şartlarla şuan sadece genetik taramalı tüp bebek yapabiliyoruz. Bir de histeroskopi olmam lazım bende süreç çok uzun
Sizin sorun neydi acaba?

Gidip bir yerle görüşürseniz daha iyi anlaşılır. Çünkü size yapılacak işlemler tedaviler farklı olabilir. Bir ilaç farkı bile tedavide Kirk elli bin fark ettiriyor. Ben hap kullandım mesela iğne kullananlar daha fazla ödeme yapıyorlar totalde. Rahim filmi falan çekilmediyseniz bir an önce onu çekilin o da sürekli zam geliyor çünkü. Ve istiyor doktorlar

Iyi bir uzmanla üstesinden gelirsiniz inşallah.

Rahim filmim gen testlerim hepsi tamam. Bir tek ameliyat ve tüp bebek kaldı. Sabırla tek tek çözülecek her şey senin içinde benim içinde

Şimdi tekrar aradılar hiçbiri gelişim göstermediği için bugün 8’ini imha ettiler. Bir tane 3. gün 8 hücreli kaldı kuzum

Şimdi tekrar aradılar hiçbiri gelişim göstermediği için bugün 8’ini imha ettiler. Bir tane 3. gün 8 hücreli kaldı kuzum
İnşAllah altın embrıyon olsun bozma moralini umut olayım sana Allah ın izniyle
benım gebeliğim 3. Gün embrıyosu 8 hücreli şuan karnımda tepiniyor

İnşAllah altın embrıyon olsun bozma moralini umut olayım sana Allah ın izniyle
benım gebeliğim 3. Gün embrıyosu 8 hücreli şuan karnımda tepiniyor
Oyy kıyamam ona inşallah kuzum. Zaten bana taze transfer yapılacaktı normalde ama progesteron yüksek çıkınca dondurduk bunu diğerlerini 5. güne gönderdik. 5’e giden olsaydı bu embriyo transfer edilmeyecekti. Belki de bunun doğması lazım rabbim öyle kararlaştırmış ki diğerleri yok oldu bu transfer edilecek yine.

Zaten opudan sonra transfer ertelenince çok üzülmüştüm ama ağrım oldu çok o yüzden sonradan iyi ki demiştim. Yine iyi ki diyeceğim inşallah

Rahmin dinlendıgı daha iyi bendede yapıldı 2 regl süresi dinlendirme . Olumlu düşün Insallah rahmin güzelce toplansın nar suyu iç bol bol

Taze transferde progesteron kaç olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…