sizin özel rahatsızlıklarınız haricinde de bu kadar testi bütün haMile bayanlara uyguluyorlarmı acaba? bende yeni hamileyim 2 gün sonra doktora gidicez. bizdende böyle bir sürü test mi isticekler korktum bi an :S
emin degilim ama bunlardan tahminim 5-6 tanesi kan uyusmazliginla alakali digerleri fix yapilan testler. kan sayimi hepatit vs sanirim siz de yaptirirsiniz. kan ve idrar aliniyor sadece gozde buyutulecek bir test degil ama maliyeti acisindan biraz tuzlu benimkiler. umarim herkes yaptirdigi testleri nerde yaptirdiklarini ve fiyatlarini yazar ve hepimiz bilgilenmis oluruz. ben bugun birkac yerden daha fiyat alicam onlari da paylasicam sizle.
ben yarın kontrol amaçlı devlet hastanesine gideceğim.
2 li 3 lü testlerin yapılıp yapılmadığını sorarım. cevap yazarım
devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor bu testler. arkadaşım yaptırmıştı oradan biliyorum. hatta hamilelikteki bütün testleri yaptırabiliyosunuz. detaylı ultrasona bile girebiliyosunuz.
Kan uyuşmazliği için yaptirdgn test indirekt coombs ve heray bu testi doktorun isticek bnde hamilelgm bşnda 23tane test yaptrdm sgk 500tl tuttu
özel hastaneye gidiyorum fakat testleri devlet hastanesinde yaptırdım 7 -8 tüp kan ve idrar vermiştim haliyle hiç bir ücret ödemedim .
onun dışında
2 li test 20 tl+muayene ücreti
3 lü test 20 tl+muayene ücreti
ayrıca devlet hastanesinde 2 li test 3 lü test ve ayrıntılı ultrason var .
canim peki bisey daha sorucam bu indirect coombs test pozitif cikarsa ne oluyor? yani ben trafik kazasi gecirdigim icin kan transferi falan olmustum drum bu yuzden supheli olarak nitelendirdi ve bu testi istedi. eger indirect coombs pozitif cikarsa bebegimin gelisiminde problem mimolur ya da bazi sendromlari mi olur down send. zeka sorunu ya da fiziksel problem????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?