Gün içerisinde neler yapıyorsunuz?

bugünümü anlatayım sana sabah kalktım,kahvaltı hazırladım yaptık eşim ve oğlumla,sonra evi şöyle bir kolaçan edip temizledim.komşum ve iki çocuğu bizim ufaklıkla oynamaya gelecekti.neyse geldiler 3 saat kadar oturdular.o arada börek yaptım çaylar kahveler içildi.akşama yine misafir bekliyordum.ilk misafirim gider gitmez yenileri geldi.börek ve çay servisi,abur cuburlar sohbet derken 4 saat kadar da onlar oturdular.7 saatim misafirle geçti,neyse ki severim misafiri.her ne kadar arada tabakları makineye atsam da tezgah hala tabaklarla dolu ama ben biraz kkya bakayım dedim eşim de maça geçti.biraz kafa dağıtıp mutfağı toplayıp yatacağım inşallah.

Maşallah son 3 gündür yoğunum ..
Özlemişim..

Gece 5:30'da yattık ,
11:30'da kalktım baktım ev tam takır kuru bakır,
Koştum markete , geldim kahvaltı hazırladım
Misafırlerime ,
İki saat cumartesi kahvaltısı yaptık havada guneşli mis gbydi ..
Sonra kalktık avmye gittik
arkadaşları yolcu edip eve geldim,
Yine üşüdüm , sarıldım battaniyeme öpüş koklaş uyuduk 2 saat..
Kalktım yemek hazırladım ve şimdi burdayım
Yine sabahçıyım bakalım hayr olsun

Gun ne zaman basladi hic bilmiyorum. zaten gecenin 3.30 u gibi uyudum sanirim. sabah 6 da kalktim. yagmurlu ve henuz aydinlanmamis hava da yolu 1 saat suren okula gittim. finalimi aldim. kitaplarimi satmak istedim ama kitabi bilgisayardan goremedikleri icin almadilar. mezuniyet islemleri icin hersey tam mi diye kontrol ettim. sonra eve geldim. bugun gorusmem olan is yerini arayip, artik ilgilenmedigimi soyleyip gorusmeyi iptal ettim. sonra biraz uyudum. aksama dogru 3 gibi kalkip birseyler yedim. gun hala bitmedi.. odev falan yapicam daha pfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…