Gün içerisinde neler yapıyorsunuz?

Ya sonra?
Bi'güzel hazırlanıp okulun yolunun tuttum, derslere girdim, tez hocamla konuştum. Sevgilimi gördüm, fazla vaktimiz olmadığı için yağmurda yürüdük birazcık. Sonra bir buçuk saate yakın olan okul-ev arası yolculuğumu tamamlayıp eve ulaşarak, bilgisayar başında çayımı yudumlarken buldum kendimi:12:

harika bi konu olmus
hergun gelir yazarim :1:

sabah kalktim. kahvalti hazirlayacaktim ki tope atilmis tavuklari gorunce sinirlerim bozuldu. o moral bozuklugu butun gun yetti. bu aralar zaten moralim bozulsun diye firsat kolluyor masallah. yagmurdan nem kapar oldum... neyse. derse gittim. Gunumun en favori kismi o oldu. en sevdigim ders, en sevdigim hoca.. sonra eve geldim. cicegimi suladim, dokulen yapraklarini temizledim. bahcemdeki kedilere sut verdim, kuslarimi sevdim. yavru kedileri bi sure eve aldim. huzur veriyorlar bana.. sonrada karsi komsumun yeni aldigi yavru kopek evin onunde agliyordu. gittim onu sevdim. ustumu basimi berbat etti. patileri camurluymus meger. ustume tirmaninca fark ettim. neyse canim ona degerdi.. sonra biraz kederlendim. cok yalniz hissettim kendimi. eve geldim annemle internetten konustum. birazdan da bitirmem gereken odevi yapicam. kafami toplamaya ihtiyacim var. neden bu kadar moralim bozuk anlamiyorum ki. yalniz olmak beni uzuyo sanirim. :ssz:

Yüzümü Yıkadım, Kahvaltı Yaptım. Facebookta Takıldım, kk Da Takıldım. Hava Soğuktu Ve Feci Yağmurlu Bir Fırtına Vardı. Akşama KAdar Evde Oturdum. Akşam 7 De Çıktım Evde Kursa Gittim. Kursta O Kıza Yine Gıcık Oldum. :1: Kurs Bitti Eve Geldim Koşa Koşa Maça Yetişeyim Diye. Skora Azıcık Gözyaşı Döktüm Bir Fanatik Olarak :43::43::43: Sonra Yine kk Dayım İşte. :31:

Teyzem aradı öyle uyandım yoksa daha uyanmazdım saat (15.30 filan) sonra sabah sigaramı içtim elimi yüzümü yıkadım sevgilimi aradım,bişeyler atıştırdım okula gittim akşam 8e kadar okuldaydım.Beni hiç sevmeyen hoca bugün dersi kendi odasında işledi bana sigara ve ice tea ikram etti bana çok iyi davrandı şaşırdım:27:

Sonra eve döndüm sevgilimle atıştım biraz çok sinirlendim,gönlümü almak için bi saate yakın telefonda bana kafasından şiirler yazdı ilişkimizin geçmişi ve geleceğiyle ilgili güzel şeyler söyledi çok duygulandım bi de fazla düşüncelere daldım sanırım telefonu kapattığımdan beri başımda hiç geçmiyecek gibi bir ağrı var, şimdi de hem buraya takılıp hem 101 oynuyorum netten:ssz:

Sevgilimin mola saatinde uyandım msjlaştık sonra kahvaltı ettim pcde oyun oynadım nette gezdim sonra bana her şey yakışırı izledim sonra sevgilim işten çıktı ona gittim yemek yedik uyuduk sonra uyandık iddaa yaptık beni eve bıraktı o arkadaşıyla maç izlerken bende arkadaşımla evde nescafe eşliğinde keyif yaptım:)

Daha yataktaydım arkadasım aradı gelıyoruz dıye,
Kahvaltı hazırladım oturduk hep beraber yedık ıctık gulduk eğlendik...
Sonra mevlut davetı vardı oraya gıttım aksam dondum..
üşüdüm battanıyeyle öpüş koklaş uyumuşum
Saat 11:30 uyandım ..
Şimdi böyle sürünüyorum nette

tek tek nasıl anlatayım

işe geldim işte :5:

Sabah bi hayli zorlandım yine gözümü açmakta
Ama bu aralar sıkı yönetim var, 5 dk bile geç kalmamam lazım diye fırladım yataktan
Yüzümü yıkadım :1: hazırlandım çıktım
Tıklım tıkış metrobüse zar zor sıvıştım
İndikten sonra açma alıp işyerine geldim
Kk ya takılırken çay eşliğinde götürdüm açmayı :126:
Şimdilik bu kadar :27:

Son düzenleme:
zorlada olsa yataktan kaltım elimi yüzümü yıkadım kahvaltı ettim hazırlandım bursumu çekmeye gittim hesabımda 1.000 tl görünce kafayı yedim :27: şimdi de sözlümle internette ben kk ya o da maillerine bakıyo :)

Sabah kalktım, bugün kuaför günüm olmasına rağmen gitmedim. Koştur koştur hazırlanıp işe geldim.
Şimdi neden kuaföre gitmedim diye kendime kızıyorum, ama uyku çok tatlıydı. :1:

sabah kalktım yüzümü yıkadım kahvaltımı ettim mutfağı topladım evi topladım sonra çay içerek internette takılıyorum

Sabah kalktım, yüzümü yıkadım, günlük bakımımı yaptım, sonra kahvaltımı yaptım, bitki çayımı içtim, şimdi de kkya geldim, bugün dersim yok, o yüzden bütün gün evdeyim, yabancı dizilerimi izlerim, film izlerim, evde olmadığım günlerde çıkarım, gezerim, alışveriş yaparım, kuaföre giderim, ama başka günler, dersim olduğu zaman okula giderim, kursum olduğu zaman kursa gidiyorum, arkadaşlarla takılırız falan, ama en çok vaktimi kkda ve internette geçiriyorum, :51: öyle derken akşam oluyor zaten ve gün bitiyor.:31:

Son düzenleme:
sabah 6'da yatınca ancak 12'de uyandım ..
Kahvaltımı yaptım aheste aheste bir yandan evim şahaneyi izledim
Kadının mutfağını ne hale getirdiler cok komıktı..
Sonra şöyle bir üstten evi temizledim
Arkadaşlar mj attı geliyoruz diye ,
Onlara yemek yaptım
Bekliyorum şimdi..

çok güzel başlık olmuş :)

sabahları geç kalkıyorum, geceleri uyutmuyor benim minik. sabah erkenden ananesi aldığı için ben uyurken 2 3 saat uyuma fırsatım oluyor. kahvaltı yapıp, ders materyallerini kontrol edip, konuları hızlıca gözden geçiriyorum. sonra bebeğinle ilgilen, hazırlan derse git gel. ( derse öğleden sonra gidiyorum bu arada )akşam yemek, temizlik sonra kk :) akşam yemeği yedikten sonra çay keyfi yapıp eşimle tv ya da film izliyoruz. yazarken fark ettim de ne rutin hayatım varmış ya :D

2 senedir çok monotonlaştım kızlar:(
Aşırı kıskanç sevgilim ve sınıfı bir sene uzatmamın büyük katkısı var bunda...
Hafta içleri okula gidiyorum erken çıkarsam arkadaşlarıma uğruyorum,haftasonları da sevgilimle ve ya arkadaşlarımla vakit geçiriyorum.

Back