Gün içerisinde neler yapıyorsunuz?

Bolci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
326
0
26
Muğla
Selam güzel bayanlar haydi birbirimize gün içerisinde neler yaptığımızı anlatalım ? Sabah uyandınız Ya sonra ? :)

sonraaaaaaaa hop işe gidiyorum aksam eve geleyim diyene kadar saat 8 oluyor.sonra yemek ye dinlen kişisel bakım derken gece oluyor.

biraz fazla geç uyanıyorum ama :) uyandıgım gibi yüz suyumla yüzümü siliyorum buarada bitki çayımı yudumluyorum, yarım saat bekletip yüzümü yıkayıp krem uyguluyorum sonra biraz ders çalışıyorum pcde bakınıyorum derken gün bitiyo.kahvaltıyla aram yok aksam yemeği dışında yemek yemıyorum abur cuburlar hariç

yüz suyum demişsin ne kullanıyorsun canım ? birde bitki çayı olarak ne içiyorsunn :)

:)) şu günlerde hep evdeyim hep aynı şeyleri yapıyorum çok sıkılıyorum çalışmayı özledim....

yüz suyum demişsin ne kullanıyorsun canım ? birde bitki çayı olarak ne içiyorsunn :)

şu sıra biraz sivilcelendim o yüzden doktorun yazdıgı bi ilaç aslında ama içinde birsürü karışım var o yüzden nedir bilmiyorum adıda yazmıyo bi şişeye özel karışım hazırlattı :) yeşil çay içiyorum canım :)

hımm anladım canım inş en kısa zamanda geldikleri gibi gider sivilcelerin çok gıcık bir durum bilirim :) çayında afiyet bal şeker olsun inş :)

biraz daha heyecanlı olsun konu kaderin aglarını örmesini bekledim bugün ve ördü :))

kalktığım gibi sabunumla yüzümü yıkarım ellerimi yıkarımsoğuk su azcık kendime getirir.bitki çayımı içip dişlerimi fırçalarım.kahvaltı yapmam genelde öğleden sonra atıştırmalık yerim.ders çalışırım akşama yemeği yaparım(yapmaya çalışırım) gün biter akşama da kk ve internet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…