Gün Gün Şafak Özlemi...

Atıcak ve 389 olacak :98:

Bu 300ler bana şuan da kendini pek hissettirmiyor..Aynen böyle geçsin gitsin...Canımı çok yakmadan...

evet..
yeter ki şükretmeyi bil der büyükler..
bak attı oldu 389 :98:

atarsa şafak 294 tek derdinin şafak saymak olması….

sensiz ama beni sana yaklaştıran bir gün daha bebeimmm

şafak 212

aşkıma olan özlemimi anlatmak için yeterli kelimeler cümleler bulamamanın çaresizliği..

Şafak 211 Geçen yıllarda birlikte yaptığımız iftarları düşünüp derinden iç çekmek, yokluğunun verdiği hüzün..

386
deliler gibi bekleniyorsun mis kokulum :98:

7 ay sonraa bende saymaya başlıcam sanırım
Allahım hepinize sabır dayanma gücü versin
Tez zamanda sevdiklerinize kavuşmayı nasip etsinn

7 ay sonraa bende saymaya başlıcam sanırım
Allahım hepinize sabır dayanma gücü versin
Tez zamanda sevdiklerinize kavuşmayı nasip etsinn

Hayat böyle sen 7 ay sonra gönderme telaşesi içerisinde olurken bizler yolu yarılamış olacağız inanamıyorum
Ah bi gelse o günler diye söylenip duruyoruz :97:

Amin canım cümlemize, sende hayırlısıyla gönderir takılırsın buralara

460 parçaya bölüncem sanırıımmmm
Konusunu bile açmıyoruz artık çok üzülüyoo çünkü sennle ilgilenemicem falan diyo hepp
Hiç gitmese daha iyi ama iştee vatani görev sonuçtaaa :)
inş bana yakın bir yerde olurr

Yazdıkların, hissettiklerin, paylaştıkların hep aynı canım tanıdık :97:
Yaşayan bilir derler o misal

Ben birşey söylemeyeyim sana canım benim insan kendi acısında kavrulur ögreniyor zaten herşeyi..
Alışamazsın asla !!!
Ama sindirebilirsin...Gün geçtikçe daha ılımlı bakarsın tabi bu sırada yüreğin daglanır gider :85:

İlk söylediğinde sabaha kadar ağladımm
Zaten ayrı şehirlerdeyiz herkes sen dayanırsın diyo ama ben hergün 7 8 saat sesini duyuyorum her saat başı olmasa bile 2 3 saatte bir arar konuşuruz msj desem her dkk böyle alıştığm için sanki yanımda gibi geliyoo ama askerlik çok farklıııı .
Şehit haberi duyduğumda direk aklıma geliyooo (Allahım bütün askerlerimizi korusun )
Asker türküsü falan duyduğumda gözlerim doluyoo kii söylemeden 2 öncede NEFES filmini izlemiştim ona hiçbişey söylemedim ama psikolojim alt üst oldu sanrım bide gitmedi daha 7 ayımız var ama iştee insan ASKER lafını duyunca ister istemez giriyo o psikolojiye

Üstesinden geleceksin gelmek zorundasın Sen ona moral vermek zorundasın

Bende farklı değilim ki değildim de....Üstelik ben 6 yıldır birlikteyim ve aynen sizin gibi uzaktan uzağa geldik bu zamana kadar ..
Uzaktan sevdik..Kolay olmadı hiçbirşey
..Askerlikte elbette ki hiç kolay birşey değil...Yapan için de !!! Bekleyen için de !!!

Valla dost acı söyler öyle canım yanıyor ki anlatamam sana yalan yere de teselli veremem arkadaşım..İnsan herşeyi kendi yaşadığı zaman anlıyor...
Tesellilere yer bile vermiyor zihninde Ama gün geçtikçe ilk zaman ki gibi olmuyorsun...İlk gittiği gün ki acıyı sana tarif bile edemem

Sizin ilişkinizi bilemiyorum tatlım mesela biz geldiği gibi direkt nişan yapacağız o yüzden geleceği günü düşünmek keyif veriyor...bi süre rahatlıyorum...
Sende güzel şeyler düşünerek atlatmaya çalışacaksın

Bizde istiyoruz onun ailesi dünden razı zaten annesini kendi annem gibi severim oda aynı şekilde kızlarımdan ayırmam der :)
Gidip gelmesine yaklaşık 2.5 yıl o zaman içinde neler olur bilmiyorum :)
Benim ailemde belki sornlar çıkabilir ama seviyorum işteee elimde olan bişey değil ki :)
benim ona destek olmam lazım dediğiniz gibi zaten geçen tribe girmiş ben askere gidince ilgilenemicem benden sıkılcaksın beni bırakcaksn falan diyee çevresinde genelde böyle olduğu için Seven insan bırakmaz yanii o kadar çok şey atlattık ki beraber bu saatten sonra bırakamam ben .
gitmeden gitmiş gibi hissettim allah sabır versin sizede sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin :)
Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyoor malesef :85::85:

Ayyyy bende Aralık'da saymaya başlıcamm Allahımm ne yapıcam bennn..????? Nasıl dayanıcammm...????
Düşündükçe çıldırasım geliyoooooo :18::18::18::18::18:

Elbette ki istersiniz tatlım...hani belki önünüzde bekleme süreci vardır ondan dedim askerlikten sonra
Hayırlısı herşeyin takma kafana sevgi varsa problemler çözülebilir diye düşünüyorum..Saygı ve sevgi çerçevesinde..
Olur olur gider sen destek çık ona...

Canım sakıncası yoksa yaşını merak ettim...16 17 seziyorum sanki :44:

Eylülde 17 inş :)
Bekleme sürecii baya varr gibi duruyoo zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…