Gün Gün Şafak Özlemi...

454 içelim bitmez bu günler
kendimi 2 saat teselli etsemm sonrasında gözüm hep yaşlııı

şafak 356... yeni bir görev, yeşil atlet ve sıkan ayakabılar...

Son düzenleme:
Şafak 453 buraya tez zaman da şafak doğan güneş yazmak ve ömür boyu ayrılmamak dileğiyle
Seni Seviyorum Askerim Hasretim

veeee ben geldim bu topiklerin ennn sulu gözlüsü olarak sölüyorum geçiyo kıslar...

ama benden size tavsiye isin kulanmasın ilk gidişinde aptal gibi oldum ama usta birliğinde otobüsün ardından yola attım kendimi....
görmemeye alışıp birden kokusunu alıp bırakmak nefesinizi kesmek gibi oluyo...

400 300 200 ve 100 ü hedef alın kendinize devamına bakmayın o zaman çok daha rahat geçiyo inanın..

hoşgeldin canımmmm dogru sölüyosun izin kullanmamak en iyisi...bende şöyle taktik buldum bugun askerliğinin kacıncı günü diye düşünmüyorum şafaga pek aldırıs etmeden geriye dogru yazıorum sanki daha mı iyi oluo anlayamadım ama kesinlikle bugun askerliğinin şu kadar günü diye düşünmeyin yani 1den baslamayın 460dn geri gidin daha ii moral verici diye düşünüyorum kendimce bilemedim siz ne dersiniz

neyse kızlar ben yatıyorum sabah olsan aşkımın sesini duyim iştimadan önce arıyor 6 gibi artık bende asker gibiyim

herkese iyi geceler
rabbim korusun hepinizi ve askerlerinizi / askerimi

şafak 359 sanki hiç bitmiycekmiş gibi nekadar zormuş zaman durdu sanki hiç geçmiyoooo:2:

Özlemden kavruluyorumm..
sensizlikten nefes alamaz hale geldim sevgilimm...
Dön artık, gel artık, beni kollarına al artıkkkk

Şafak 451 daha çookkk başındayız sevgilim..
ama şarkımızda dediği zafer bizim olacak sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…