• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜN GÜN GEBELİK TESTI?

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba Arakadaslar 2 ay once kimyasal gebelik Gecerdim.. Sanirim Gene Kimysal Gebelik Geçiriyorum.. Yumartlamanin 9.cu Gununden Belli Yaptığım Test.. 9.cu 10.cu 11.ci en alt siradaki bugünkü testim.. pek bir koyulasma yok demi.. zTen son yaptigim test sonradan cok az koyulasti.. 2 gün oncede kan testi negatifdi.. kan degeri duzgun artsa testlerin daha koyu cikmasi lazim demi ?

Eklentiler

• IMG-20191222-WA0007.jpg
    IMG-20191222-WA0007.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 708
Kuzum en üstteki test bozuk içi kıpkırmızı olmuş idrarı fazla damlatmış olabilirsin. Diğerlerine gelince testten kimyasalı tespit etmen zor yani süreç baya uzun olmalı. Adetten 5 gün önce yaptım testle 3 gün öncesi arasında bariz bir fark yoktu

Kuzum en üstteki test bozuk içi kıpkırmızı olmuş idrarı fazla damlatmış olabilirsin. Diğerlerine gelince testten kimyasalı tespit etmen zor yani süreç baya uzun olmalı. Adetten 5 gün önce yaptım testle 3 gün öncesi arasında bariz bir fark yoktu
Gunden güne koyulasmasi lazimmis ama testlerin benimkinde oyle koyuluk yok oyuzden kimyasal diye düşünüyorum aslnda ilk test sonradan oyle oldu cok cok silik cizgi vardi ondada..

Gunden güne koyulasmasi lazimmis ama testlerin benimkinde oyle koyuluk yok oyuzden kimyasal diye düşünüyorum aslnda ilk test sonradan oyle oldu cok cok silik cizgi vardi ondada..
Canim dün sabahki testim cok silikti ya ben dün aksam 5 gibi bidaha test yaptim baktim testim koyulasmis inanamadim aksam 9 gibi erken gebelik testide yaptim 2 dk icinde koyu 2 cizgi cikti bu sabahta kan verdim pozitif beta 50 ckti hamileyim yani cok şükür.. Rabbim dileyen herkese versin

Back