Gün gün gebelik testi çok endişeliyim yardım !

Teşekkürler canım cevabın için beni ağrı olması değilde ağrımın olmaması endişelendirdi :)

Bugun olmazsan erken test yap istersen.O sekilde adet oncesi belirtilerin zamanlari yaniltir.bazen gunler oncesinden belirti olurken, bazen pat diye geliyo adet.yada kan ver.baska turlu anlasilmazki

ne için endişelendin ve buraya konu açtın anlayamadım

Merhaba kızlar ben kasımın 23unde adet oldum aralikta klomen ve catlatma ignesi vuruldum tam 23 aralikta adet oldum normalinde 2 3 gun erken adet oluyorum simdi bu ay hala olmadim adet gunumde idrar testi yaptım negatif hamile olmus olabilirmiyim

Yaparken aynı marka testler yapılmalıymış. Henüz bu konuda çok fikrim yok ama hcg 40 düşük değil zannedersem. İçini ferah tutmaya çalış. Çok zor biliyorum. Canımcım bu eziyeti 1 yıl yumurta takibi 1 yıl kendi haline bırakma 1 aşılma 4 tüp bebek yaptıran biri olarak çektim. Anlıyorum. Dilerim hamileyizdir. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Iyi gunler durumunuz ne oldu acaba nendede benzer korku var insallah saglikli bir gebeliginiz vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…