Gün gün gebelik belirtilerimi anlatıyorum

Sonuç pozitif düzenli hcg artışıyla geçen hafta kalp atışını gördük ama dinlemedik küçük olduğu için inşallah bu cuma dinleyeceğiz
Hayırlı olsunnn inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız, benim olmuş gibi cok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benim için de dua eder misiniz, adet ağrılarım var ve bugün 27. Günüm pzt kan testi vereceğim adet olmazsam.. hayırlısi bakalım

İnşallah hayırlısıyla sizede nasip olur bir an önce rabbim daha fazla özlemini çektirmesin

Merhaba, belirtilerinizi tam olarak anlatabilir misiniz? Benimde göğüs ağrım, göğüs ucu sızlamam, ara ara kasık ağrısı ve nerdeyse hiç geçmeyen bir baş dönmem var. Adetime 4 gün kaldı.

Merhaba, belirtilerinizi tam olarak anlatabilir misiniz? Benimde göğüs ağrım, göğüs ucu sızlamam, ara ara kasık ağrısı ve nerdeyse hiç geçmeyen bir baş dönmem var. Adetime 4 gün kaldı.
Kasık batmalarım vardı bel ağrısı yaşadım baş dönmesi meme ucunda için için sızlama vardı iştahım açılmıştı sürekli susuyodum(alakası var mı bilmiyorum) uykuyla problem yaşadım uyanamıyordum yani aklıma gelenler bu şekilde ama baş dönmesi en kuvvetli belirtimdi

Ay bunu hastaneden bir kadın söyledi bana sakın eşinden sonra boşalma ben öle kaldım dedi ama ben hiç inanmadım

Kızlar merhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri yükselen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…