Gün gün gebelik belirtilerimi anlatıyorum

4 günü de değerlendirdim canım dün akşam iki havuç yedim :))
inşAllah güzel haberler alır çok mutlu olursunuz :)) yeme alışkanlıkları gerçekten çok önemli benim geçen ay böyle sürekli pik gördüğümde iyi bir beslenmem yoktu . bu ay reglden önce ve sonra mineral ve vitamin bakımından tüm zengin şeyleri azar azar düzenli yemeye özen gösterdim tam gününde yumurtladım ertesi günü çatladı siizde yumurtayı güçlendircek besinlere bakabilirsiniz :)))

Arkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler

Arkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşamıyor mu ? Doktor mu önerdi 36 saat sonra ilişki olmasını bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Merhaba 3 kez çatlatma yapan biri olarak yazıyorum 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor iğneden dolayı içinde hcg hormonu var yani gebelik hormonu o yüzden saati saatine iğneyi yapıp zamanında ilişki şart 2 gün üst üste öneriliyor ama gün aşırı test gününe kadar devam edilmesi daha iyi.. çatlamayı iğne sağlıyor ve öncesinde yumurtalar uyarılıyor başka ilaçla büyütülüyor test ile de takip edilmiyor içinde hcg hormonundan dolayı testler hep yalancı pozitif çıkıyor.. 15. Günde test yapılır net cevap alınır

Evet evet doktor önerdi kesinlikle 36. Saat dedi ve şans eseri gibi 35. Saat kaşık ağrım başladı gerçekten o saatlerde çatladıgını düşünüyorum

Bişey soracağım bu ilişkilerde ıslanma ve zevk alma olayı çok önemliymiş sizde oldu mu acaba orgazm ya da kadının önce boşalması gibi saçma sapan şeyler okumaya başladım ama kadının boşalması spermleri daha kolay içeri girmesini sağlıyormuş ama benim ilk ilişkimde ilk defa 36. Saat sonra olan ilişkimde kaşık ağrısı oldu batıyor gibiydi öyle çokta şevkle olmadı yani

İlk defa duydum bana biraz saçma geldi açıkcası bence böyle şeylere takılmayın o an keyif almak için kendinizi zorlayamazsınız sonuçta, hepimiz biliyoruz ki bazen olur bazen olmaz her zaman aynı modda olmuyoruz ilişki esnasında

Kızlar yok gibi bende tekrar test yapıyımmı kasık ağrım çok

Eklentiler

• IMG_20240228_160325.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 921
Rabbim hakkında hayırlısının en iyisini en güzelini en kolayını ve en doğrusunu nasip etsin inşallah sana sağlıklı hamılelık sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat nasip etsin sana ınsallah

Çok çok teşekkür ederim bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun Allah sizin de hakkınızda hayırlısının en iyisini versin İnşallah
Kızlar isteyen herkese nasip etsin en sağlıklısından İnşallah

Canım sadece piki mi degerlendirdin tek ilişkimi oldu . Ben sadece 2. Pikini değerlendirebildim

Herkeste bu sekıldemi bilmiyorum tabii embriyolog paylaşmış vıdeoda

Eklentiler

• IMG_0885.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 839

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…