Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün 14.günüm ve testim pozitif … Allahım hala inanmıyorum ultrason da görmeden de inanamayacağım sanırım . O kadar başarısız testten sonraÜzüntü sevinç bir arada Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı
Allah razı olsun sağ olun . Allahım size de nasip etsin tez zamanda inşallahTebrik ederim kuzum hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
aynı gün aşılama yaptırdık benim negatif maalesef
Sağ olun teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahtebrik ederim
Âmin canım Allah razı olsunAllah razı olsun sağ olun . Allahım size de nasip etsin tez zamanda inşallah
merhaba tebrik ederim. normal aşılama mı oldunuz çipli aşılama mı acaba. ilk kez mi denemiştiniz aşılama belirtiniz var mıydıBugün 14.günüm ve testim pozitif … Allahım hala inanmıyorum ultrason da görmeden de inanamayacağım sanırım . O kadar başarısız testten sonraÜzüntü sevinç bir arada Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı
Normal aşılama ile çipli aşılamanın farkı nedir?merhaba tebrik ederim. normal aşılama mı oldunuz çipli aşılama mı acaba. ilk kez mi denemiştiniz aşılama belirtiniz var mıydı
normal aşılama da ihtimal yüzde 10-20 ise çipli aşılamada yüzde 30-40 canımNormal aşılama ile çipli aşılamanın farkı nedir?
Bilgilendirme için teşekkürler. Devlet hastanelerinde bu yöntem tercih ediliyor mu? Bilginiz var mı?normal aşılama da ihtimal yüzde 10-20 ise çipli aşılamada yüzde 30-40 canım
sistem aynı sadece çipli aşılamada sadece en iyi en kaliteli spermleri elle müdahale olmadan kaset yardımı ile ayrıştırıp onu veriyorlar anne adayına
devlet hastanesinde hiç aşılama yaptırmadım canım . sorup bilgi alsan daha sağlıklı olur her ilde farklı oluyorBilgilendirme için teşekkürler. Devlet hastanelerinde bu yöntem tercih ediliyor mu? Bilginiz var mı?
Yok normal aşılama ve ikinci aşılamammerhaba tebrik ederim. normal aşılama mı oldunuz çipli aşılama mı acaba. ilk kez mi denemiştiniz aşılama belirtiniz var mıydı
Lütfen sabırla elinizden geleni yapın hiç isyan etmeyin Allaha güvenin o yalnız bırakmaz asla. O kadar mutluyum ki Rabbim hepinize yaşatsınHayırlı olsun
Bende bu sürece başlayacağım. Olumlu olanları gördükçe umudum artıyor
Amiin. Allah sizin de mutlulugunuzu daim etsin ve evladınıza sağ sağlim kavuştursun inşallahLütfen sabırla elinizden geleni yapın hiç isyan etmeyin Allaha güvenin o yalnız bırakmaz asla. O kadar mutluyum ki Rabbim hepinize yaşatsınBiliyorum çok zor süreç ama azıcık sabır.. Aşılamı ilk yaptırdığımda çok umut aramıştım buradan .. durmadan araştırıyorum acaba aşılama ile hamile kalabilen var mı ? Varsa ne yapmışlar nereye gitmişler hep araştırdım kendime bir umut aradım. Çok şükür bugün bende tanımadığım benimle aynı problemi paylaşan kardeşlerime umut oluyorum.. Dileğim Rabbimden duanız kabul olup kucağınıza gelmesi ..
Allah razı olsun sağ olun. Araştırma hastanesinde yaptırdık . Kocaeli Umuttepe deAmiin. Allah sizin de mutlulugunuzu daim etsin ve evladınıza sağ sağlim kavuştursun inşallah
Aşılamayı nerede yaptırdınız özel devlet?
Mesajlarini sonuna kadar okudum ta ki bunu görene kadar gözlerim doldu gercekden çok sevindim gözünüz aydinBugün 14.günüm ve testim pozitif … Allahım hala inanmıyorum ultrason da görmeden de inanamayacağım sanırım . O kadar başarısız testten sonraÜzüntü sevinç bir arada Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı
Merhaba Çipli aşılama mı deneyeceksiniz acabamerhaba tebrik ederim. normal aşılama mı oldunuz çipli aşılama mı acaba. ilk kez mi denemiştiniz aşılama belirtiniz var mıydı
Merhaba bu ay denedim ama olmadıMerhaba Çipli aşılama mı deneyeceksiniz acaba
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba bu ay denedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?