merhaba canım adetin geciktimi geciktiyse bi test yap gecikmenin ilk günüde eğer hamileysen çıkıyor sonuç benim öyle oldumerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve bende bu kas ağrılarıyla birlikde bel ağrısıda cekiyorum uyumak istiyorum fakat mümkün olmuyor cok rahatsızlanıyorum yatarken geceleri cok uyanıyorum vede cok sık acıkıyorum ilk aydan bu kadar belirtide beni güldürüyor acıkcası:) 9 ay ne olur heycanla onu bekliyorum ben adet olalı 20 gün oldu bizde bebek istiyoruz şimdi adet günümü bekliyorum öğrenmek için kaç gündede belli olur onu bilmiyorum.
Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batmaŞüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
blackcandy bana gönderdigin msj iletisini aldım ancak içerigi okuyamadım sistemden kaynaklanan bi sorun yüzünden üyeligimiz iptal edilmiş şimdi aktif ettirdim üyeligimi msj tekrar gönderirsen sevinirim
merhaba elif bende derya 29 yaşında manisalıyım bende eşimin görevi sebebiyle 4 senedir pasinlerde 1 senedirde erzurumdayım. yakutiye toki konutlarında oturuyorum. eşim uzman çavuş.kızım 27 11 2006 dogumlu kısmetse bende bu sene ana okula göndermek istiyorum bikaç okul araştırdım ama tereddütte kaldım kaliteli ve güzel okullar bana biraz uzak kalıyo uzak olsun kalitelimi olsun sıradan ama gözümün önündemi olsun bitürlü karar veremedim çok küçükler çünkü..... tanıştıgımıza çok memnun oldum özel msj atamadım msj sayım 50 olması gerekiyomuş iyi geceler buarada gercekten güzel bi tesadüf oldu
benimde burda anaokul ögretmeni bi arkadaşım var oda bana zübeyde hanım demişti kısmet bakarsın bende oraya kayıt yaptırırım buarada dedigim gibi bir sene oldu erzuruma geleli ama ben memleketteydim bizim eşlerin durumu malum sürekli dış görevdeler daha 3 ay falan oluyo buraya geleli arkadaşlarımda tayinciydi onlarla ayrılıcaz diye gidip gelmekten inan apartmanda bile bir iki kişi dışında kimseyi tanımıyorum buarada elimden geleni yaparım msj konusunda çünkü bi arkadaşa çok ihtiyacım var benimle gelen arkadaşlarımın hepsi tayine gitti yenilerde henüz gelmedi.apartmandada çok yeniyim yani üstüne kalmaktan korkuyorum
evet çok güzel tesadüf olduu erzrumdan öncede manisada görev yaptık orda tayin erzuruma çıktı bak buda güzel bi tesadüf olduu opuyorumnanaktan
kızn benimkinden tam 1 ay büyük 27.11.2006--27.12.2006 :))) ben zübeyde hanıma kayıt yaptırdım en iyisi orası ama dediğin gibi çok küçükler çok terddütlerim varr ama öyle böyle alışacaklar ayakları üzerinde durmaya
bende tanışştığıma memnun oldum msj sayını yükselt bol bol muhabet ederiz :)))
sen nerelisin buarada ve kaç senedir burdasınız
peki kaçta girip kaçta çıkacaklarmış okuldan servisi varmı ögle uykusu varmı yemekleri ailelermi yoksa özwel bi yeremi yaptırıyolarmış
benim servis yoksa büyük problem olur ama bi gidip görüşürüz belki burdan giden çocuk çok olursa bizler bi servis ayarlarız buarada gercekten bukadar tesadüfte fazla bende celal bayar üniversitesi mezunuyum kızımda manisa dogumlu bukadar olurdu herhalde buarada kan guruplarımızda aynı bende sıfır negatif
slm kızlar ben de 4 haftalık hamileyim göğüslerimden anlamıştım evet adet öncesi göğüsler ağrır ama kesinlikle aynı deil benim göğüslerime resmen kramp giriyordu sabahları göğüslerimin zonklamasına uyanıyordum halada öyle akşama doğru biraz hafiflio gibi oluyo ama her sabah aynı ve bu ağrılar beklenen adetten 13 14 gün önce başladı aynı günlerde ara ara adet olacakmışım gibi ama hafif sancılar oluyordu adetime 1 2 gün kalada acaip baş dönmesi bi de herkesin aksine ben acaip uyku problemi yaşıyorum uyku uyuyamıyorum =)çookk sivilcem çıktı sonra, her yerimde ağrıyo bacaklarım özellikle adetim geçeli 3 4 gün olmasına rağmen feci sancılar yaşadım ama bugün azalmaya başladı böyle işte dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize sizlerde ben de...
slm kızlar ben de 4 haftalık hamileyim göğüslerimden anlamıştım evet adet öncesi göğüsler ağrır ama kesinlikle aynı deil benim göğüslerime resmen kramp giriyordu sabahları göğüslerimin zonklamasına uyanıyordum halada öyle akşama doğru biraz hafiflio gibi oluyo ama her sabah aynı ve bu ağrılar beklenen adetten 13 14 gün önce başladı aynı günlerde ara ara adet olacakmışım gibi ama hafif sancılar oluyordu adetime 1 2 gün kalada acaip baş dönmesi bi de herkesin aksine ben acaip uyku problemi yaşıyorum uyku uyuyamıyorum =)çookk sivilcem çıktı sonra, her yerimde ağrıyo bacaklarım özellikle adetim geçeli 3 4 gün olmasına rağmen feci sancılar yaşadım ama bugün azalmaya başladı böyle işte dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize sizlerde ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?