Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

merhaba canım adetin geciktimi geciktiyse bi test yap gecikmenin ilk günüde eğer hamileysen çıkıyor sonuç benim öyle oldu

ben herhalde hamilelik belirtilerimi hiç bir zaman anlayamıcam.bekarkende evliykende her ay adet olurken bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum zaten göğüslerim şişiyor acıyor kasığım ağrıyor karnım çok acıkıyor bla bla bla.adetime 4 gün var gene göğüslerim şişti herzamanki gibi,istiyorum bebek çok ama anlayamıyorum zaten bu olağan belirtiler hep oluo.artık tek belirtim günümün geçmesi olucak.allah isteyen herkese hayırlısını versin.

Kırmızı ile belirttiğim belirtilerin hepsini yaşıyorum.
Ve anne olmak için bence hazır değilim,test için yarını beklemek zorundayım ve adetim 15 gün gecikti.
Allah hayırlısını versin..

kıslar slm!bende 27 yasındayım ve 9 aylık evlıyım artık ailemiz 3 kişilik olsun istiyoruz.ilaçla korunuyorduk ve gecen ay bıraktım 1 aydır korunmuyoruz.3 hazıranda ilacı bıraktım bi önceki sat 7 haziran .son sat 3 temmuz ve önemlı haftada çalıştık çabaladık.beklenmeyen sat 1 yada 3 ağustos.sankı gögüs uçlarım acıyor dokunamıyorum.karnımda da şişlik var.sanki bi bombayım gaz sıkısmasından pısssssss boooooooom diye patlıcam sankı.diğer belırtıler yok inşallah bebişim olur.çok istiyorum.kariyerım ıcın bu aralar hamile olmam lazım.nezaman test yapayım kızlar.

adetın gectıkten 4-5 gun sonra ıdrar testınde cıkar cnm... kan testıde adete 2-3 gun kala yaptırabılırsın ama bence adetın gecınce kan testı yaptır..ben öle yapmıstım garantı olsun dıye,yoksa baslardım erken mı yaptırdım yok bıraz daha beklesem mı..vs dıye :)

blackcandy bana gönderdigin msj iletisini aldım ancak içerigi okuyamadım sistemden kaynaklanan bi sorun yüzünden üyeligimiz iptal edilmiş şimdi aktif ettirdim üyeligimi msj tekrar gönderirsen sevinirim

blackcandy bana gönderdigin msj iletisini aldım ancak içerigi okuyamadım sistemden kaynaklanan bi sorun yüzünden üyeligimiz iptal edilmiş şimdi aktif ettirdim üyeligimi msj tekrar gönderirsen sevinirim

tamam canım hemen yazıyorumm evet sistemde hata oluşmuş 16 temmuza geri dönmüşş sonrası iptal olmuş

merhaba elif bende derya 29 yaşında manisalıyım bende eşimin görevi sebebiyle 4 senedir pasinlerde 1 senedirde erzurumdayım. yakutiye toki konutlarında oturuyorum. eşim uzman çavuş.kızım 27 11 2006 dogumlu kısmetse bende bu sene ana okula göndermek istiyorum bikaç okul araştırdım ama tereddütte kaldım kaliteli ve güzel okullar bana biraz uzak kalıyo uzak olsun kalitelimi olsun sıradan ama gözümün önündemi olsun bitürlü karar veremedim çok küçükler çünkü..... tanıştıgımıza çok memnun oldum özel msj atamadım msj sayım 50 olması gerekiyomuş iyi geceler buarada gercekten güzel bi tesadüf oldu

evet çok güzel tesadüf olduu erzrumdan öncede manisada görev yaptık orda tayin erzuruma çıktı bak buda güzel bi tesadüf olduu opuyorumnanaktan
kızn benimkinden tam 1 ay büyük 27.11.2006--27.12.2006 :))) ben zübeyde hanıma kayıt yaptırdım en iyisi orası ama dediğin gibi çok küçükler çok terddütlerim varr ama öyle böyle alışacaklar ayakları üzerinde durmaya
bende tanışştığıma memnun oldum msj sayını yükselt bol bol muhabet ederiz :)))

benimde burda anaokul ögretmeni bi arkadaşım var oda bana zübeyde hanım demişti kısmet bakarsın bende oraya kayıt yaptırırım buarada dedigim gibi bir sene oldu erzuruma geleli ama ben memleketteydim bizim eşlerin durumu malum sürekli dış görevdeler daha 3 ay falan oluyo buraya geleli arkadaşlarımda tayinciydi onlarla ayrılıcaz diye gidip gelmekten inan apartmanda bile bir iki kişi dışında kimseyi tanımıyorum buarada elimden geleni yaparım msj konusunda çünkü bi arkadaşa çok ihtiyacım var benimle gelen arkadaşlarımın hepsi tayine gitti yenilerde henüz gelmedi.apartmandada çok yeniyim yani üstüne kalmaktan korkuyorum

hehehh bi alemsin yaa üstüme kal nolacak hepimiz gurbetteyiz bende bilirim yalnızlık nasıl bişeydirr..
zübeyde hanım en iyisi erzurumun ama kayıtlar bitmeden yaptır aynı okulda hatta aynı sınıfta olurlarr haziran 15 kayıtlar başladı hemen yaptırdım

sen nerelisin buarada ve kaç senedir burdasınız

peki kaçta girip kaçta çıkacaklarmış okuldan servisi varmı ögle uykusu varmı yemekleri ailelermi yoksa özwel bi yeremi yaptırıyolarmış

sen nerelisin buarada ve kaç senedir burdasınız

deryacım ben karabük/safranboluluyum eşimle memeleketimiz aynı
erzurumada 2 senemiz bitti haziranda
budan öncede manisadaydık oğlum manisa doğumludur celal bayarda yaptım doğumumu

peki kaçta girip kaçta çıkacaklarmış okuldan servisi varmı ögle uykusu varmı yemekleri ailelermi yoksa özwel bi yeremi yaptırıyolarmış

sabahçı öğlenci diye ayırıyorlar gruplara sabah 8 gibi gidecek öğlen 12 buçukta çıkıyolarr servisleri yok burdaki arkadaşlarım kendileri getirip götürüyorlar muhtelmelen bizimde öyle olurr yemekleri ailleler yapmıyo okul yapıyo
yarım gün 50 ytl tam gün 250 ytlmiş tam günde öğle uykusu varr öğremenleride çok iyii

slm kızlar ben de 4 haftalık hamileyim göğüslerimden anlamıştım evet adet öncesi göğüsler ağrır ama kesinlikle aynı deil benim göğüslerime resmen kramp giriyordu sabahları göğüslerimin zonklamasına uyanıyordum halada öyle akşama doğru biraz hafiflio gibi oluyo ama her sabah aynı ve bu ağrılar beklenen adetten 13 14 gün önce başladı aynı günlerde ara ara adet olacakmışım gibi ama hafif sancılar oluyordu adetime 1 2 gün kalada acaip baş dönmesi bi de herkesin aksine ben acaip uyku problemi yaşıyorum uyku uyuyamıyorum =)çookk sivilcem çıktı sonra, her yerimde ağrıyo bacaklarım özellikle adetim geçeli 3 4 gün olmasına rağmen feci sancılar yaşadım ama bugün azalmaya başladı böyle işte dilerim en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize sizlerde ben de...

benim servis yoksa büyük problem olur ama bi gidip görüşürüz belki burdan giden çocuk çok olursa bizler bi servis ayarlarız buarada gercekten bukadar tesadüfte fazla bende celal bayar üniversitesi mezunuyum kızımda manisa dogumlu bukadar olurdu herhalde buarada kan guruplarımızda aynı bende sıfır negatif

vallahi hee bu kadar tesadüf olamaz ama oluo iştee evet ya kan gurplarıda aynıı gel biz kardeş olalımm derya :)))
servisi çok dert etme benim senden daha uzak bide kışın düşün ama benhamile olursam babası getirir götürür ama genelde çok çocuk olduğu zaman servis ayarlanır onlara hiç takılmaa en son düşünürsün evde canları sıkılıyo çocukalrın benimki okul delisi götürdüm bigün oyuna daldı gelmem diyoe ağlıyorr ama okul başlayınca bensiz duracakmı bimiyorumm

canım tebrrik ederim darısı bize isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah benimde kasıklarımda batma oluyo halsizlik varr göğüslerimde bişey yok şimdilik daha adetime 11 gün kaldı bakalım nolcakk

ilk aylar seninde bahsettigin gibi biraz zorlu geçiyo vücudun bebege alıştıgında ve degişim tamamlandıgında inş sıkıntıların azalır inşallah allah herkezin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…