Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

selam kızlar geçde olsa yazabildim geçde olsa herkese günaydınlar ben dün doktora gittim keseyi gördüm teyzeleri hiçbir sorun yok dedi siz nasılsınız bakalım anya mutter sadece umut ve diğer arkadaşlar

selam kızlar geçde olsa yazabildim geçde olsa herkese günaydınlar ben dün doktora gittim keseyi gördüm teyzeleri hiçbir sorun yok dedi siz nasılsınız bakalım anya mutter sadece umut ve diğer arkadaşlar

çok sevindim canımmm maşallahhhh :)) ben heyecanla cmt. doktora gitmeyi bekliyorum.ultrasonla mı muayene ettin? neler söyledi?

evet canım ultrosonla muayene etti şu anda o kadar herşey normalmiş keseyi gördük zaten bizde resmini çekip veriyorlar eline önemli olan ilk başta kesenin oluşması ve rahmin içinde olması canım onu merak ediyordum merakımı giderdim ama dün dedim ki özele değil devlete gittim 4.5 da randevu verdiler bende zannediyorumki 4.5 ta gidince hemen muayene olacam baktım önümde tam 40 kişi var ultrosonda da 20 kişi bekle bekle tam 3.5 saat sürdü bir ultrosana girmem sonra dediler ki kan ver tam doktor yazacak kan tahlili diye yemeğe çıktılar akşam haydaaaaa bizim sinirler tavan yaptı sonra bıraktım tahlilleri kendi kurumumuzun hastanesi var orda yaptırırım diye yarın yaptırıcam canım tahlillerimide ama varya allah devlet hastanesine gitmek zorunda olup parası olmayanlara yardımcı olsun bekle bekle ne ya ben uzun zamandan beri ilk defa devlete gittim gittiğimede çok pişman oldum canım sana tavsiyem imkanın varsa özele git sakın devlet hastanesine gitme ben ankarada olduğum halde hastanesi berbattı

canım evet özele gidicem,keseyi görmene çok sevinidim ama darısı başımaaa :)) çektiğin sıkıntıları unutmuşsundurr :))sende ne gibi belitriler var ceylincim. bende sadece beyaz akınıt var onun dışında ne iştahsızlık ne iştah gayet normalim.

canım benim belirtilerim ara ara kasılma gibi bir ağrı oluyor göğsüm ağrıyor çok sık idrarar çıkıyorum sabahları hafif hafif midem bulanmaya başladı son bir kaç gündür artacak gibi görünüyor sen ne yaptın senin adet ağrın geçti mi normale döndünmü

Canım keseyi gördüğüne bende çok sevindim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip miniğini kucağına alırsın. Hamilelik belirtilerinide okudum ve yine heyecanlandım ya. Geçen aya göre bugün benim adet günüm ama adetlerim düzensiz yalnız ben bu ay fazla değişilkik gördüm kendimde benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama genelde solda göbek hizasında sayılır göğsüm benimde çok ağrıyor ve büyüme var mavi damarların çoğalmasıyla kahverengi bölge azda olsa koyulaştı sık idrara bende 2 gün oldu çok çıkıyorum sabahları benimde hafiften midem bulanıyor eşimi geçirdikten sonra uzandığımda mide bulantılarım dahada artıyor inşallah hamileyimdir.

oh oh maşşalah. çok iyi yaa.. herşey böyle yolunda gitsin işallah.
walla ben nasıl olim bu ay umutlarım suya düştü. yumurtlama dönemindeyim we ilaç kullandığım için korunuyoruz.hatta ilişki yasak. bu ayımda boş geçicek.CADIARZU

canım ya çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini:ecrin_bebek:
kendine çok dikkat et ufaklığa da

aynı şeyler bende de var,adet ağrısı gibi olan ağrı geçti ama zaman zamankasıklaırmda sanki ynagın var gibi hissediyorum.birde evde eğilip doğrulduum zaman ağrım oluo.minimum da tutmaya çalışıorum işleri ama bazı şeyler zaruri.o zaman zorlanıyorum.

herkese günaydınlar kızlar nasılsınız bu foruma artık kimse birşey yazmaz oldu yazılarınızı bekliyorum.canım sende fazla eğilip kalkmamaya çalış bende de uyurken sağa sola dönerken ve hapşururken ağrı oluyordu.onlar geçti seninde zamanla geçer canım ama çok dikkate te bu aralar

mutter ne için ilaç kullanıyosun canım

aralıkta geçirdiğim kürtaj nedeniyle enfeksiyon kapmışım. rahim kalınlaşması olmuş hatta.
bu ay reglim bitmek bilmemişti. ondan gitmiştim doktora. enfeksiyon dedi doktor. ilaçla atamazsam kürtaj olucam üstelik. uzun lafın kısası ben çocuktan geçtim sağlımın derdine düştüm. :)))
antibiyotikler we primolut-n kullanıyorum birde fitil. benneyaptımki

çok geçimiş olsun muttercim.ALLAH acil şifalar versin.

cok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm şimdi okuyunca bende diyordum ki mutter bizi bırakıp gitmez bir kaç günden beri yazmıyordun merak etttim acil şifalar tez zamanda canım sen tedavini hallet inşallah tez zamanda sağlık ve bebek bir arada gelir canım kafana hiç birşeyi takma

kızlar hepinize iyi akşamlar pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın sadece umut sende cumartesi dr.gideceksin canım sanırım inşallah herşey istediiğin gibi olur dr.gelince beni de bilgilendir canım kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…