selam kızlar geçde olsa yazabildim geçde olsa herkese günaydınlar ben dün doktora gittim keseyi gördüm teyzeleri hiçbir sorun yok dedi siz nasılsınız bakalım anya mutter sadece umut ve diğer arkadaşlar
evet canım ultrosonla muayene etti şu anda o kadar herşey normalmiş keseyi gördük zaten bizde resmini çekip veriyorlar eline önemli olan ilk başta kesenin oluşması ve rahmin içinde olması canım onu merak ediyordum merakımı giderdim ama dün dedim ki özele değil devlete gittim 4.5 da randevu verdiler bende zannediyorumki 4.5 ta gidince hemen muayene olacam baktım önümde tam 40 kişi var ultrosonda da 20 kişi bekle bekle tam 3.5 saat sürdü bir ultrosana girmem sonra dediler ki kan ver tam doktor yazacak kan tahlili diye yemeğe çıktılar akşam haydaaaaa bizim sinirler tavan yaptı sonra bıraktım tahlilleri kendi kurumumuzun hastanesi var orda yaptırırım diye yarın yaptırıcam canım tahlillerimide ama varya allah devlet hastanesine gitmek zorunda olup parası olmayanlara yardımcı olsun bekle bekle ne ya ben uzun zamandan beri ilk defa devlete gittim gittiğimede çok pişman oldum canım sana tavsiyem imkanın varsa özele git sakın devlet hastanesine gitme ben ankarada olduğum halde hastanesi berbattı
canım benim belirtilerim ara ara kasılma gibi bir ağrı oluyor göğsüm ağrıyor çok sık idrarar çıkıyorum sabahları hafif hafif midem bulanmaya başladı son bir kaç gündür artacak gibi görünüyor sen ne yaptın senin adet ağrın geçti mi normale döndünmü
selam kızlar geçde olsa yazabildim geçde olsa herkese günaydınlar ben dün doktora gittim keseyi gördüm teyzeleri hiçbir sorun yok dedi siz nasılsınız bakalım anya mutter sadece umut ve diğer arkadaşlar
canım benim belirtilerim ara ara kasılma gibi bir ağrı oluyor göğsüm ağrıyor çok sık idrarar çıkıyorum sabahları hafif hafif midem bulanmaya başladı son bir kaç gündür artacak gibi görünüyor sen ne yaptın senin adet ağrın geçti mi normale döndünmü
herkese günaydınlar kızlar nasılsınız bu foruma artık kimse birşey yazmaz oldu yazılarınızı bekliyorum.canım sende fazla eğilip kalkmamaya çalış bende de uyurken sağa sola dönerken ve hapşururken ağrı oluyordu.onlar geçti seninde zamanla geçer canım ama çok dikkate te bu aralaraynı şeyler bende de var,adet ağrısı gibi olan ağrı geçti ama zaman zamankasıklaırmda sanki ynagın var gibi hissediyorum.birde evde eğilip doğrulduum zaman ağrım oluo.minimum da tutmaya çalışıorum işleri ama bazı şeyler zaruri.o zaman zorlanıyorum.
mutter ne için ilaç kullanıyosun canım
aralıkta geçirdiğim kürtaj nedeniyle enfeksiyon kapmışım. rahim kalınlaşması olmuş hatta.
bu ay reglim bitmek bilmemişti. ondan gitmiştim doktora. enfeksiyon dedi doktor. ilaçla atamazsam kürtaj olucam üstelik. uzun lafın kısası ben çocuktan geçtim sağlımın derdine düştüm. :)))
antibiyotikler we primolut-n kullanıyorum birde fitil. benneyaptımki
aralıkta geçirdiğim kürtaj nedeniyle enfeksiyon kapmışım. rahim kalınlaşması olmuş hatta.
bu ay reglim bitmek bilmemişti. ondan gitmiştim doktora. enfeksiyon dedi doktor. ilaçla atamazsam kürtaj olucam üstelik. uzun lafın kısası ben çocuktan geçtim sağlımın derdine düştüm. :)))
antibiyotikler we primolut-n kullanıyorum birde fitil. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?