hemen yaz bana ne hissediyorsun duygularını çok merak ediyorum aynı benim gibi oldun sende adet ağrılarıyla başladı ve hamilelikle sonlandı :))))))))
hemen yaz bana ne hissediyorsun duygularını çok merak ediyorum aynı benim gibi oldun sende adet ağrılarıyla başladı ve hamilelikle sonlandı :))))))))
olumunekankayizsmile NBR CICIKKKKKKKKKKKKKK:teselli:
kızlar meraba nasılsınız bugün uğrayan yok buralara mutter canım senin açtığın sayfayı bulamadım size misafir gelecektim ama :)))) sadece umut sen nasılsın canım nasıl oldun ağrıların geçti mi
2 aylık hamileyim hala bir belirtim yoook..hayır kendimden şüphelenmeye başladım ..allahtan ultrasyon resmi var üçüz bebişlerim karnımda yoksa inanmıycam hamile olduğumuu..
nekadar çok belirti yaşanıyooo..heralde sorun bendee
slm güzel bayanlar ben az önce dr dan geldim malum bebek için kontrol.
şimdi benim yarın adet günüm ama dr rahim ince sanırım rahim duvarından bahsetti tam bilemiyorum yarın adet göremezsin anca bir kaç gün sonra olabilir dedi allah allah hiç sekmezdi falan dedim ama yapacak birşey yok.
şimdi diyorumki acaba hamile olabilirmiyim gerçi vajinal usg çektirdim hamile olsam görünürdü ama eğer 2 3 haftalıksa görünebilirmi kese.
birde kızlar 2 3 haftalık gebelikte rahim ne durumda olur.
16 sında adet olduysan 20 nde ilişkiye girdiysen hamile kalma ihtimalin bence zayıf yumurtlama dönemi en erken adetten gününden itibaren 8.gün baslar ki genelde 12.günden sonraki günler kabul edilir kişiden kişiye değişsede 4.gün imkansız gibi ondan sonraki ilişkiye girdiğiniz tarih ne zamandı?belki o zamandan hamile kalmıs olabilirsiniz[/QUOTE
dündü yani adetin 8.günü kasıklarımda aşırı bir sızı ne bileyim batışma gibi birşeyler var
bu belirtiler hamilelik beliritleri midir yoksa başka bir sorunmu ?teşekkür ederim
merhaba kızlar.size çok önemli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk.bu akıntının sebebi hamilelik belirtisi olamaz değilmi şuan için erken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?