yaa işin gerçeği bunu bazen böyle ödew gibi yapıyoruz, bende dahil. aslında iş biz hanımlara düşüyo bunun bir amaç için oldunu beylere hissettirmeyelim. zewk için yapmaya çalışalım.
bazen eşime hadi bugün yumurtlama günüm kalk gidelim diyorum oda bu sefer naz yapıyo.
kendimi kullandırtmam diyo :roflol:
mesela birçok insan hiç bir sorunu yokken hamile kalamıyo we doktorlar strese bağlıyo.
stres birçok rahatsızlığın başı yaa. bu stres pis bişi.
birde şu war bak. bir topik wardı tek ilişkiyle hamile kalanlar topiği gibi bişiydi bulursam birazdan yazarım. orda şey diyorlardı regliden hemen sonra tek ilişkiyle kaldım yok reglime az kala tek ilişkiyle hamile kaldım flan diyorlardı. benim annem we bir arkadaşımda aynısını söylemişti. arkadaşım reglisi biter bitmez ilişkide bulunmuş sonra eşi şehir dışına gitmiş. dha öncesindede baya çalışmışlar olmamış. neyse bu o ay kesinlikle beklemiyordum diyor. çünkü yumurtlama dönemine inanıyormuş hep. sonra hamile öğrenmiş.
demek istediğim boşwerelim şu yumurtlama dönemini 2 yada 3 güne 1 ilişkide bulunmak şart bence. ama görew gibi diil heeeee...
patates gibi yatmayın hanımlar......:roflol:
canlanın.....