Merhabalar mutterciğim, inşallah bu ay tam gaz çalışacağız. kaydirigubbakcemile3
Ama benim eşim 24, 25, 2, 27, 28 şubat tarihlrinde şehir dışında yine. mafoldumben
Tam yumurtlama zamanına denk geliyor eyvahedigeldismile Ne yapsam yanına falan mı gitsem?? aklinialirimsmile
Bu arada bugünlerde senin doğumgünün var sanırım, nice yıllara inşallah. opuyorumnanaktan Mumları üflerken güzel bi dilek tut. a.s.
Ben doğumgünümde (15 Kasım) bir sonraki doğumgünümde kucağımda bebişimin olmasını dilemiştim hihoyyyt Bu ay kalırsam tammmm doğumgünümde doğurabilirim hayırlısıyla :Saruboceq: İşte ben de bunların hayalini kuruyorum... :ecrin_bebek:
Benim adet bitti gibi, çalışmalara bugün-yarın başlayalım.
Kızlar vücut sıcaklığı takibini biliyor musunuz? Ya da acaba ovulasyon testi mi alsam??
Bir de bazı sayfalarda listeler yapmışlar. Yok SAT falan yazmışlar, hamiş kalanlar başka listeye terfi etmiş kaydirigubbakcemile2 Biz de yapalım mı??
muttercim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım inşallah dediğin gibi bir daha ki doğum gününe bebeğinle girersin
kızlar ben çıkıyorum evde internete girmiyorum iş yerinde giriyorum genellikle kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere sizlere bol neşeli günler ve bir an önce bebeklerinizin olması dileğiyle hani derler ya hamilelerin duaları kabul olur diye ben sizleri tanımasamda bebekleri olmayan ve çok isteyen kişilerin hepsine dua ediyorum inşallah en kısa zamanda allahım nasip ederl....:)))
ay bu topik uğurluuu..
herkez hamile olduğunu öğreniyo çok süpper.
herkez buraya gelmeli bence isteyen herkez... :))))))
Muttter cagrına cevap vermemezlik yapamazdim...
Umarım banada oyle gelir...ben 30 yasındayım esim 33 ve 1.5 yıldır evliyiz...Cok yogun ve stresli bir isim var.. gecen ekimde 8 haftalık bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim.. ALLAH kimseye vermesin kalbini presle eziyorlarmıs gibi hissediyorsun cok kotu bir acııı... Tek basıma mucadele edemedim ve psikayatra gitti antidepresana basladım.. İlacı bırakalı 1 ay oldu gecen ay denedik olmadı bu ay cok umitliyim ama bazen bizler kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki vucudumuza hamilelik belirtileri yasattırıyoruz.. Ama elimizde deil cunku cok istiyoruz...... Umarım mutter dedigin gibi olur ve hamile kalırız... Ama en onemlisi saglıkla hayırlısıyla kucagımıza alırız meleklerimizi... Allah herkesin kalbine gore versin...
liste filan diyodunuz hani kizlar...
sadeceumutdan nehaber regl si geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?