Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutter ya ben gün aşırı ilişki olayını gerçekleştiremiyorum. eşim ev ödevi gibi hissediyo ben de sinir oluyorum.ovülasyon testi aldım geçen ay.yumurtlama gününde yapmamıza rağmen olmadı.bunun nedeni stres mi yani?
çok yaşa emi! annem de bana ısrarla regl bittiği gün olur diyo ben olmaz diyorum nasıl olur yumurtlama dönemi dışında? yani spermler yumurtlama tarihine kadar canlı kalamaz ki. belki erken yumurtlama dedikleri şey olabilir.of canım ya ben şimdiden strese girdim
çok yaşa emi! annem de bana ısrarla regl bittiği gün olur diyo ben olmaz diyorum nasıl olur yumurtlama dönemi dışında? yani spermler yumurtlama tarihine kadar canlı kalamaz ki. belki erken yumurtlama dedikleri şey olabilir.of canım ya ben şimdiden strese girdim
anyacim benim adet baslangiicim 7 subattaydi doktor bana dediki adetin 8.günü baslicaksin iliskiye..:kedi:
adetim biter bitmez iliski oldu ..doktorda olur diyo bakalim olursa yazarim hehe:roflol: