- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Aynen öyle valla sürekli bi malzeme arama çabası yoruldumyoğunum de ,her defasında bir bahane bul.
zamanla anlarlar zaten.
ayyy bu yüzden hiç bir güne girmiyorum
safi dedikodu.
Kitap önerip onu okuyalım üzerine konuşalım deseniz kabul etmezler miAynen öyle valla sürekli bi malzeme arama çabası yoruldum
Öyle kültürel şeylerle çok araları yoktur . Ye iç birini çekiştir istemiyorum artık ama yıllardır süren bi muhabbet olduğu için bi anda da kesip atamamKitap önerip onu okuyalım üzerine konuşalım deseniz kabul etmezler mi
Yada parayla müze gezısıne gıdelim
Gün denilince hep kısır sarma ve dedikodu geliyor aklıma
Ölürdüm herhalde bir süre sonra
O zaman sürekli bahane bulacaksınızÖyle kültürel şeylerle çok araları yoktur . Ye iç birini çekiştir istemiyorum artık ama yıllardır süren bi muhabbet olduğu için bi anda da kesip atamam
Öyle yapmayı düşünüyorumgün sırası kime gelirse bahane uydurup parasını gönderin
az da sizi çekiştirsinler
ve sıra başa döndüğünde yetişemediğinizi çıkmak istediğinizi söyleyin
sizden sonra da çıkan olacaktır :)
Grup içinde gruplaşma oldu o biraz rahatsız etti bi de benim yanımda diğer gruptan kızların dedikodusunu yaptılar kötü anlamda e böyle konuşan benim hakkımda da konuşuyordur diye düşündümEskiden ne vardı da şimdi yok onu anlamadım. Dedikodu olur yani ama gülüp eğlenilir, öyle fesatça çekiştirilmez.
Birini mi kötülüyorlar yoksa susup oturuyorlar mı?
İşte bu seferde biz onu ağırladık evimizde o bizi ağırlamadı derler derlerde derler ben sadece para olarak katılmak istiyorum kimseye gitmicem kimsede bana gelmesingün sırası kime gelirse bahane uydurup parasını gönderin
az da sizi çekiştirsinler
ve sıra başa döndüğünde yetişemediğinizi çıkmak istediğinizi söyleyin
sizden sonra da çıkan olacaktır :)
Bizim kitap okuma grubumuz vardı güya. Her ay bi kitap okuyup o kitap hakkında sohbet edilsin dedik buluşmalarda kitabın adı bile gecmemeye başladıKitap önerip onu okuyalım üzerine konuşalım deseniz kabul etmezler mi
Bende günlere karşıyım. Mecburi gereksiz görüşme gibi geliyor banayoğunum de ,her defasında bir bahane bul.
zamanla anlarlar zaten.
ayyy bu yüzden hiç bir güne girmiyorum
safi dedikodu.
Siz kaç kişiye gittiniz bilmiyorum ama o gruptan evine gittikleriniz eminim bununda konusunu yapar. Çok severler çünkü kendileri böyle şeyleri. Ben yerinizde olsam eğer çok kişi yoksa gittiğim'arkadaslar ben bu aralar yogunum o yüzden günlere katilamiycam gün sırası gelen arkadaşa ücretini ibandan aticam bundan sonrasında' derdim. Ama çok kişiye gittiysem önümuzdeki bikac güne bahane bulup kendi sıram gelince evimde ağırlar bir daha da günlerine katilmazdim.İşte bu seferde biz onu ağırladık evimizde o bizi ağırlamadı derler derlerde derler ben sadece para olarak katılmak istiyorum kimseye gitmicem kimsede bana gelmesin
konu sahibinin anlattığı ortama göre, öyle bir öneri sunarsa kendiliğinden dağılır zaten grup. gruptan kurtulmak için iyi bir plan olurdu amaKitap önerip onu okuyalım üzerine konuşalım deseniz kabul etmezler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?