• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün grubu hkk danışmak istiyorum size kızlar

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
Kızlar bizim arkadaş grubumuzla günümüz var her ay toplaşıp sohbet muhabbet falan ederiz. Ama artık muhabbet tıkandı . Bi de grupta bazı arkadaşlarımız ayrı bi grup oluşturmuş onu oluşturduklarından beri sürekli malzeme toplamaya geliyorlar oraya hiç konuşmuyorlar bi taş atıp birini patlatıyorlar kendilerine konu edinip dinleyip dinleyip gidiyolar. Haliyle ben de kendimi rahatsız hissediyorum bu durumda gitmek istemiyorum aralarına ama tamamende kopmam doğru değil çünkü ortada açıkça bi şey yok. Sadece para olarak katılmak istiyorum da bunu nasıl söyleyeyim onlara sebep ne olsun 🤍

Kitap önerip onu okuyalım üzerine konuşalım deseniz kabul etmezler mi
Yada parayla müze gezısıne gıdelim🤷‍♀️

Gün denilince hep kısır sarma ve dedikodu geliyor aklıma
Ölürdüm herhalde bir süre sonra🙈
Öyle kültürel şeylerle çok araları yoktur . Ye iç birini çekiştir istemiyorum artık ama yıllardır süren bi muhabbet olduğu için bi anda da kesip atamam

Öyle kültürel şeylerle çok araları yoktur . Ye iç birini çekiştir istemiyorum artık ama yıllardır süren bi muhabbet olduğu için bi anda da kesip atamam
O zaman sürekli bahane bulacaksınız 😔

Ben kedimi sahiplendıkten sonra çoğu kişi gelmedi
Korkuyormuş kimi, kimi de kedı olan evde yemek yemezmiş😂😂
Kedimin totişine kurban olsunlar
Sevdiklerim korksa da geliyor ama😂
Koltuk tepelerınde oturuyorlar bazen ordan oraya koşuyolar
Kedi mi sahiplenseniz😂😂
Şaka bi yana gercekten bahane kalıyor sanki sadece yavaş yavaş alışırlar bahane buldukça

Ben açıkça reelde çok görüşme taraftarı olmadığımı söylüyorum arkadaşlığımızın sağlığı açısından, ayda yılda bir toplanma olur yeter bence. Evimle eşimle kendimle vakit geçirmeyi daha çok seviyorum beni çok çağırmayın diyorum, arkadaşlarım da anlayışla karşılarlar

gün sırası kime gelirse bahane uydurup parasını gönderin
az da sizi çekiştirsinler :D

ve sıra başa döndüğünde yetişemediğinizi çıkmak istediğinizi söyleyin
sizden sonra da çıkan olacaktır :)

Eskiden ne vardı da şimdi yok onu anlamadım. Dedikodu olur yani ama gülüp eğlenilir, öyle fesatça çekiştirilmez.

Birini mi kötülüyorlar yoksa susup oturuyorlar mı?

az da sizi çekiştirsinler :KK70:

Öyle yapmayı düşünüyorum

Eskiden ne vardı da şimdi yok onu anlamadım. Dedikodu olur yani ama gülüp eğlenilir, öyle fesatça çekiştirilmez.

Birini mi kötülüyorlar yoksa susup oturuyorlar mı?
Grup içinde gruplaşma oldu o biraz rahatsız etti bi de benim yanımda diğer gruptan kızların dedikodusunu yaptılar kötü anlamda e böyle konuşan benim hakkımda da konuşuyordur diye düşündüm

az da sizi çekiştirsinler :KK70:

İşte bu seferde biz onu ağırladık evimizde o bizi ağırlamadı derler derlerde derler ben sadece para olarak katılmak istiyorum kimseye gitmicem kimsede bana gelmesin ☺️

Bizim kitap okuma grubumuz vardı güya. Her ay bi kitap okuyup o kitap hakkında sohbet edilsin dedik buluşmalarda kitabın adı bile gecmemeye başladı 🤣🤣🤣 Bende çıktım gruptan.

İşte bu seferde biz onu ağırladık evimizde o bizi ağırlamadı derler derlerde derler ben sadece para olarak katılmak istiyorum kimseye gitmicem kimsede bana gelmesin ☺️
Siz kaç kişiye gittiniz bilmiyorum ama o gruptan evine gittikleriniz eminim bununda konusunu yapar. Çok severler çünkü kendileri böyle şeyleri. Ben yerinizde olsam eğer çok kişi yoksa gittiğim'arkadaslar ben bu aralar yogunum o yüzden günlere katilamiycam gün sırası gelen arkadaşa ücretini ibandan aticam bundan sonrasında' derdim. Ama çok kişiye gittiysem önümuzdeki bikac güne bahane bulup kendi sıram gelince evimde ağırlar bir daha da günlerine katilmazdim.

konu sahibinin anlattığı ortama göre, öyle bir öneri sunarsa kendiliğinden dağılır zaten grup. gruptan kurtulmak için iyi bir plan olurdu ama :D

Back
X