gün geçtikçe sanırım sütüm azalıyor

benim adet dönemim yaklaştığında sütüm belirgin şekilde azalıyor, 1 hafta adet öncesi 1 haftada adet boyu süresince 2 hafta sütümde azalma yaşıyorum, şimdi de haftaya adet olacağım için sütüm azaldı göğsüm yumuşak...
biz ek gıdaya geçtik o nedenle takmıyorum, kızıma mama kesinlikle vermiyorum onunyerine çorbalar püreler yoğurt meyve vs.. şeyler yediriyorum sütüm de ne kadar çıkarsa veriyorum, panik yapma ek gıdayı en azından havuç suyu ya da yoğurdu ver , içine de 2 -3 tane cici bebe kır al sana mama, hazır şeyleri boşver..

canım cicibebede hazır sonuçta neden yapıldığını bilemezsin.mamaya karşı bu kadar önyargılı olup sütü olmayanları sadece mama vermek zorunda kalanları üzmeyelim bence.

canım cicibebede hazır sonuçta neden yapıldığını bilemezsin.mamaya karşı bu kadar önyargılı olup sütü olmayanları sadece mama vermek zorunda kalanları üzmeyelim bence.

niyetim mama verenleri üzmek değildi hazır şeyler derken ben mamayı da kastetmemiştim aslında, hazır püreler çorbalar vs.. ler var ya onları kastetmiştim, cicibebe de hazır evet ama bana doktor önerdi cici bebe vermek benim aklımda yokken doktor yedir deyince verdim mama verenlerin ne kadar haassas olduğunu biliyorum ki zaman zaman ben de mama vermek zorunda kaldım, bebek anne sütü ve mamadan başka bişey yieyemezse mecburen verilecek

ben orada şuan bir mecburiyetin yok mamaya kendin çorba püre yoğurt hazırla ver anlamında konuşmuştum

kilo aldırabilir belki ama çok verince benimki hafif kabız oluyor benim doktorum sadece kahvaltıda ver demişti ama bazen çorbaların ya da yoğurdun d aiçine katıyorum tatlansın diye

valla aynı be gülüm az az geliyo saol gögsümde çok daha az sağ gögsümde idare ediyo ama dolmuyo artık uzun süredir hiç sertleşmedi..
2 ay daha gelse yeter heralde ama inşallah gelir..

uyyy uyy uyy benimki de bu aralar az, adete bağlıyorum ya dur bakiimm, gerçi benimki boşa çaba, çalışmaya başlayınca kesilir, 50 velet insanda süt mü bırakııırr

bir arkadaş yazmıştı

ananas suyu ile elma suyunu karıştrıp içiyorum faydalı demişti, ben denedim , gerçekten işe yaradı, ama ananas suyum bitti baktığımız tüm marketlerde tükenmişşş::KK43:(

bulamadım bidaha, herkes ananasa hücuumm ettti galibaaa::KK43:(

ertesi gün akşam bitiyoo kaç bardak oluyo bilmiyorum şimdi mecburen tek başına elma içiyorumm tansaşla karfura bakmadık bir de oraya bakcaz ananassa

valla aynı be gülüm az az geliyo saol gögsümde çok daha az sağ gögsümde idare ediyo ama dolmuyo artık uzun süredir hiç sertleşmedi..
2 ay daha gelse yeter heralde ama inşallah gelir..

canım süt üzüntüden strestende kesilmeye başllar maalesef.bol su içmeyi dene.bende kızımı 7 ay emzirdim.8.ayda ellerimle çıkartarak verdim tam bir ay(pompam vardı ama artık pompaya gelecek kadar çok degildi)ellerim nasıl agrırdı ama o içsin diye bütün günüm süt çıkrmakla geçerdi .bir ayda öyle verdim.8 ay anne sütü aldı.sonra mamaya başladık. valla bu annelerin hakkı nasıl ödenir bilmemkikaydirigubbakcemile3

çok zor da olsa 8 ay emzirmişsin canım hemde ne şartlarda helal olsun sana..
benimde 2 ay daha gelse yeter diye düşünüyorum evet stres çok fazla bende o etkiliyo artık yediklerim bile fayda etmiyo sütüme..
suyu önceden 4 litre içerdim şimdi ise günde 1.5litreyi zor içiyorum midem bulanıyo..

haklısında ne yapabilirimki tatlım hiç dur durak yok bana..int girerken bile kızım ayağımda uyurken bakıyorum çoğu zaman yada gece uyuduktan sonra..zaten genellikle geceleri yemek yiyebiliyorum gün içinde ayak üstü acele acele atıştırıyorum...
doğru dürüst beslenemediğim için en etkili neyse onu denemeye çalışıyorum humana ayva reçeli bulgur pilavı helva vs..ama yok hiçbiri atki etmiyo artık..korkuyorum kesilecek diye..
şimdi şu ananasla elma suyunu denicem inş.o fayda eder azıcık..

X