gün geçtikçe sanırım sütüm azalıyor

Canım Ümraniye Hospitalium hastanesinde muayene 10 tl istersen bi randevu al sık gitmene gerek yok artık kontrollerde azalacak büyüdükçe bence götür bi dr baştan aşağı kontrol etsin tatlım bide sütün yetmiyosa gece emzir gündüzleride ek gıda olarak meyva suyu sebze çorbası falan ver akşam yatarken muhallebi tarzı yap kıyamam bebişine üzülme benim sütüm çok erken bebeğim 3.5 aylıkken kesildi sırf neden sütüm olmuyo diye yedim kendimi okadar şey denedimki sütüm olsun diye fayda etmedi yani stres yapma bol sıvı almaya özen göster öptüm sizi

özlem senindemi sütün kesildi canım off nere gidiyo bu sütler ya :çok üzgünüm:

benim adet dönemim yaklaştığında sütüm belirgin şekilde azalıyor, 1 hafta adet öncesi 1 haftada adet boyu süresince 2 hafta sütümde azalma yaşıyorum, şimdi de haftaya adet olacağım için sütüm azaldı göğsüm yumuşak...
biz ek gıdaya geçtik o nedenle takmıyorum, kızıma mama kesinlikle vermiyorum onunyerine çorbalar püreler yoğurt meyve vs.. şeyler yediriyorum sütüm de ne kadar çıkarsa veriyorum, panik yapma ek gıdayı en azından havuç suyu ya da yoğurdu ver , içine de 2 -3 tane cici bebe kır al sana mama, hazır şeyleri boşver..

beyazbulut sen,n de mi yok sütün, hakikaten nereye gidiyor bu sütler yaaa çoğu kişinin aynı sorunu var, süt kesilmesi moda sanırım 1,5 -2 yaşına kadar emzirenlere şaşırmaya başladım

olsun napalım sağlıklı olsunlarda mama içsinler muhim değil hatta ben seviniyorum bile mama içmesine
benim sütüm hep azdı ne kadar emerse emsin memeden kalkınca ağlıyordu yavrum kiloda aldırmıyordu şimdi karnı tok uyuyor biliyorum razıyım ben mama içmesine valla bende mamayla büyümüşüm hiçbiyerimdede eksik yok çok şükür kızım kadar bile emmemişim annemi

Son düzenleme:
araştırdım sordum soruşturdum sonunda sma gold diye bi mama buldum sma yı biliyodum ama goldu olduğunu bilm,yodum şimdi hem sma hem danone hem çorba kahvaltılık hepsnie başlıcam

araştırdım sordum soruşturdum sonunda sma gold diye bi mama buldum sma yı biliyodum ama goldu olduğunu bilm,yodum şimdi hem sma hem danone hem çorba kahvaltılık hepsnie başlıcam

canım abartmadan bence hepsine başlama önce meyva ver yyoğurt ver kahvaltı için küçükler doktor bize 6. ayda kahvaltı dedi sma goldu ben biliyorum almıştım bende ama benim kız içmedi dene bakalım sende inşallah içer

sma yı beğenmedi gamze bende muhallebi ile karıştırdım o zaman yedi :)
sabahta emzirdikten sonra azcık peynir pekmez yumurta sarısı karıştırdım mama gibi yapıp ondan verdim onuda bağenmedi 3 çay kaşığı yedi zaten..
şimdi öğlen uykusuna yattı uyanınca sebze çorbasımı yapsam?

Canım ben grip olduğumda sütüm azalmıştı aşure çok çok iyi geldi...Buğday tek başına bile kaynatsan çoğaltır sütünü birde boza...Bunu takma kafana düşünmemeye çalış psikolojikte etkileniyordur geçmiş olsun ...

ah be canım her gece oturup ağlarsan ben nasıl yapıcam napıcam diye düşünürsen buna süt nasıl dayansın azalır tabi..
sağol fikirlerin için buğdayı denicem..

ah be canım her gece oturup ağlarsan ben nasıl yapıcam napıcam diye düşünürsen buna süt nasıl dayansın azalır tabi..
sağol fikirlerin için buğdayı denicem..

canım sorunlarını bilemem ama
sütünü takıyorsan eğer kafana daha çok zarar görürsün inan bana
dedim ya benim sütüm artık yok kardelen geceleri emiyordu
şimdi onuda istemiyo çünki çekiyor çocuk süt yok başlıyor ağlamaya
ve bunun tek nedeni stres ve üzüntü çok zor biliyorum ama üzülme
canını sıkma direk süte yansıyor

arkadaşım regl oldun mu bilmiyorum
ben bebeğim 5.5 aylıkken olmuştum
o günler neredeyse dütüm yarıya indi sonra düzeldi
sizin de öyle olmasın?

cnm bebekler büyüdükçe süt azalıyor benimde 5.6. ayda azalmaya başladı ilk aylardaki gibi çok olmasını bekleme bende azalınca çok kötü olmuştum ama hala emziriyorum kızımı zaten ek gıda da alınca sütü doymak niyetine içmiyolar çoğu zaman, aşure bende de işe yaramıştı birde cnm aşurelik buğdayı haşla ayran yapıp buğdayla karıştır ayran çorbası deniyo sanırım soğuk içiliyo ondan dene bakalım
ayrıca sütüm azalıyo bitiyo diye panik yapma başka şeyler de ver ama emzirmeye de devam et

pirinç unu ile muhallebi yap içine herhangi bir devam maması kat yemezse bi tanecik de bebe bisküvisi koy.. bebe bisküvisi için erken ama benimki de çok zayıf kilo alsın d,ye koyuyorum ama iki kaşık yiyo gerisini püskürtüyo. ama normal mamaları hiç yemediği için buna razıyım.
sütünü artırmak için de vita malt ı tavsiye ederim

piriç unuyla muhallebi yapıp içine sma katıyorum ama muhallebi ile pişiriyorum mamayı yanlışmı acaba?
çünlü muhallebi piştikten sonra toz olarak mamayı katınca erimez diye düşünüyorum ondan..
bebe bisküviside katıcam bakalım yicekmi.. kilomu aldırıyo o..

X