gün geçtikçe sanırım sütüm azalıyor

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar acil durum gamze 1 ayda 100gr aldığı ve doymadığı için öğlen ve gece gogly muhallebisinden veriyorum..
geceleri gögsüm dolardı azda olsa ama 2 gecedir hiç dolmuyo hep yumuşak kızım emerken ağlıyo memeyi bırakıyo sonra zorla evde yürüyerek emziriyorum..
süt su ayva reçeli humana bulgur pilavı hepsini deniyorum ama nafile napıcam ben..
hero bayb iyi geceler devam sütü aldım ama kızım beğenmedi yemedi ne yapmalıyım ben çok çaresiz kaldım

canım bu kadar stres yapma stres daha kotu etkiler sütünü belki yediğin şeylerdendir çok fazla idrar söktürücü maddelerden yeme(maydonoz,..v.b) vücuttaki sıvı kaybıyla alakalı olabiliomuş,bende çok işe yaradığı için helva tavsiye ederim ama her bünye farklı umarım işe yarara.s.

peki ne tür mama verebilirim yani hangisinden alsam?
hero bayb beğenmedi ve eşime sürekli bi dr gitsek bize akıl verse diyorum ama maddi sorun nedeniyle umursamıyo deliricek gibiyim kızımda kocaman bi göbiş vardı neşesi yerinde çok i,yidi emziriken yutkunmasını ağzından akan sütleri görürdüm ama son 1 aydır çok zor..
helvada yedim ama sonuç değişmiyo..

canım madem ufak bi maddi sorun var,önce evinde dene bişeyler yapmayı mutlaka seveceği şeyler bulursun,devam sütünede küçücük bi şeker atarsan ve biraz daha sulandırırsan sever aynı sorunu arkadaşımda yaşadı benim gerçi kızı artık 10 aylık herşey yiyo ama dr.a sormuştu hatta şeker yasak nolur die çocuğu kilo alamadığı için doktor sorun değil demişti umarım işe yarara.s.

şuan bende olan iyi geceler maması ama öğleden sonra tekrar bi deneyeyim içine şeker koyarak..
muhallebide veriyorum ya mesela 12 de ınu yicek öğlen uykusundan uyandığı zamada mama yaparım ağır gelmez dimi ikisi bi arada olunca..

bebeğimin doktoru özel hastanede sigortamız olduğu için her ay çok rahat kontrole gidiyoruz eğer sigortanız varsa özel muayenehaneye gitmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz artık bütün hastaneler sigortalılara bakıyor ayrıca devlet katkı payı alıyorları 10 tl şimdi bu 2 tl oldu yani 2 tl ye özel doktora gidiyoruz bu çok güzel birşey bence sende bir hastaneye git sigortalıysanız orada çocuk doktoruna danışın

yok canım yaa doymuşsa almaz zaten ama gece mamasını gece verde iyi uyusun uyanmadan ben uyanmakonusunda dertli olduumdan :)dene bakalım inşalalh işe yarar

başka bi tıp merk yokmu başka yerdemi aynı fiyat verio tüh kötü olmuş anlaşması yok herhalde oranın ondadır çünkü fiyat sabit die biliorum

bebeğimin doktoru özel hastanede sigortamız olduğu için her ay çok rahat kontrole gidiyoruz eğer sigortanız varsa özel muayenehaneye gitmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz artık bütün hastaneler sigortalılara bakıyor ayrıca devlet katkı payı alıyorları 10 tl şimdi bu 2 tl oldu yani 2 tl ye özel doktora gidiyoruz bu çok güzel birşey bence sende bir hastaneye git sigortalıysanız orada çocuk doktoruna danışın

2 tl ye özel hastanemi bu istanbulda zor canım ya :1no2:

altunhan canım bebeğin doymuyorsa kaşık mamalrını da deneyebilirsin
hero baybnin ve bebelac ınkiler uygun fiyatta
biberon mamasını içiceğini sanmıyorum süt te alışkın çünki
benim sütümde hep azdı kızım doymuyordu ama biberon mamasınıda içmiyordu
taki bir gün süt aniden kesilip aç kalana kadar yani sütten umudunu kesince mama içmeye başladı
inşallah seninki kesilmez ama stres yapma sakın benim sütümün kesilmeisnin tek nedeni stres ve üzüntü

çekmeköyde başka hast de tıp merkezide yok..
ancak ümraniyeye gitmem gerek oranında fiyatları 20 den aşağı değil en son çare o ama...
stres ve üzüntü bende hat safada zaten.. öyle şeyler yaşadım ve hala yaşıyorumki bugüne kadar kızımı emzirebildiğime şükür..
ama bişeyler yapmam lazım.. hero bayb beğenmedi kızım a şeker koyarak onu ya bebelac yada aptamil denicem kafamçokkarıştı

canım benim ek gıdalara falan geçtin mi sen canım sebze çorbası meyve püresi yoğurt falan veriyomusun zaten ek gıdalar yeterince tok tutuyor hepimizin sütü bir gün biticek canım yaa çok stres yapma sen gene arttırmanın yollarına bak dene gülüm ama gelmiyosada kendini üzmee zaten maşallah kocaman oldular artık aslında herkes hergün saat kaçta neler veriyo yazsa ne güzel olur fikrimiz olur böyle bir topikmi açsak ne herkesde ek gıda tablosu var ama herkes nasıl veriyor dimi ama yada nasıl hazırlıyor ek gıdaları böyle bir topik açalım yaa....a.s.a.s.( sen genede bebişin sütünü tüketene kadar ver canım benim çeksin çekebildigi kadar))

canım 5 aylık olduğu için ek gıdalara önümüzdeki ay geçicez bi dr muz yok sağlık ocağına gidiyorum ordanda önüömüzdeki ay ek gıda alacağı için gerek yok bişey verme dedi ama doymayıp çok ağlayınca bende öğlen ve gece muhallebi veriyorum...
aptamil mi alsam dr mı gitsem ben ne yapsam yaaaaaa

canım dediğim gibi kızın şu anda anne sütü aldığı için biberon mamasını yadırgıyor
kaşık maması dene bence ben dün aldım hero babynin sütlü muzlu bebebisküvili olanını 3 tl fiyatı
verdim kardelene az önce sevdi tadını biberon mamasınıda dene tabi beğenmedi diye vermemezlik etme
aç kalınca mecburen içiyor

Canım Ümraniye Hospitalium hastanesinde muayene 10 tl istersen bi randevu al sık gitmene gerek yok artık kontrollerde azalacak büyüdükçe bence götür bi dr baştan aşağı kontrol etsin tatlım bide sütün yetmiyosa gece emzir gündüzleride ek gıda olarak meyva suyu sebze çorbası falan ver akşam yatarken muhallebi tarzı yap kıyamam bebişine üzülme benim sütüm çok erken bebeğim 3.5 aylıkken kesildi sırf neden sütüm olmuyo diye yedim kendimi okadar şey denedimki sütüm olsun diye fayda etmedi yani stres yapma bol sıvı almaya özen göster öptüm sizi

muhallebi zaten veriyorum sebze çorbasınada başlamak en iyisi galiba...
eğer 1 2 gün içinde dr gidemezsek kendim bişeyler yapıcam evde başka çarem yok.

X