Gün Delileri

canım dediğim gibi çoğunluk varım derse varım

ece civi larıssa gülazer ece pamık nilbera mutlu kız
kaliste bacı nerde..

selamlar güzeller, malesef bende çekiliyorum bu çelişki beni çok üzdü çünkü, ayı 15i dendiği halde kimse para yollamadı mazereti olan bildirmedi ben para değil hediye yollayacaktım biliyorsunuz 2 gündür bir hevesle onları hazırladım bu gün kargoya verecektim ki baktım vazgeçilmiş, bu gün verecektim diyorum cheviye 2 gün geç yollayacağımı bildirmiştim... ama böyle tedirginliklerle doluyuz sanırım güvensiziz, ben sağlık olsun diyerek çok üzgün olduğumu belirtip çekilmek istiyorum çok isterdim sonuna dek hoşça gitmeyi...

kaliste ablacım ama çok merak edıyorum hedıyenı..
:)
evet bı ıletısımsızlık oldu bunu herkez kabul edıyor..
hade yap ablalığını çekılme..
nütfennnnn

walla iice bunaldım ...
kimse kırılmasın dedikçe üst üste geldi herşey...

pamuğum da katılmak istemiyormuş az önce konuştuk
o da aynı benim gibi düşünüyor

kaliste ablacım ama çok merak edıyorum hedıyenı..
:)
evet bı ıletısımsızlık oldu bunu herkez kabul edıyor..
hade yap ablalığını çekılme..
nütfennnnn

canımın içi o hediyeler zaten sana hazırlandı bu gün çıkmadığım için kargolamadım ama rehine koydum :)) kimse ellemez, istanbula gidip döneceğim 3-5 gün içinde ve hediyelerin gelecek sana ama canımın içi kesinlikle sorunsuz sonuna kadar ilerleyeceğimize inamıyorum her on beş günde bir herkes birbirini uyaracakmı yani herkes bana yollayacaksınız unutmayın diye peşindenmi koşacak birbirinin ben utanırım mesela kimseye ses çıkaramam ve çok kırılırım böyle bir durumda...

benım için bu mesele bitti sabahtan berı size dil döküyorum yoruldum ne yazıkki..
en basta tamam dıyıp sarılanlar şimdi nerde..
neyse ben kalırsam gerılırıuz güle güle..

benım için bu mesele bitti sabahtan berı size dil döküyorum yoruldum ne yazıkki..
en basta tamam dıyıp sarılanlar şimdi nerde..
neyse ben kalırsam gerılırıuz güle güle..

chevicim bunaldığına değmeyecek inan boşver kafan rahat olsun en azından baştan bu sonucu aldık iyi oldu, sen üzülme stres olma gerek yok canım ama bunu atlatsaydık uzun bir süreç bu devam ettiremiyecektik ...

chevim canımm benim hiç üzülme sen ya
inan ki senin üzülmene kıyamam yaa
pamuğumu aradım o da arada kaldığını söylüyo
yani hani devam kararı alırsanız olurum ama yalnızca cheviyle senin hatrın için dedi
sen sıkma canını biz daha ne organizasyonlar yapıcaz bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…