arkadaşım çok basit bi yöntemde benden özellikle bende bi gümüş manyagı olarak:smiley-cool: bildiğimiz silgi varya işde onunla siliyorum gümüşlerimi özellikle bembeyaz bir silgiyse silme işleminden sonra silgideki kararmayı göreceksin çok etkili bi yöntemdir bana yıllar önce gümüşcü söylemişdi basit ve zahmetsiz bi dene istersen karar senin tabikide...yerimseniben
gümüş parlatıcıyı bir beze döküp sonra temiz ve kuru bir bezle siliyorum...ışıl ışıl oluyor....silgi işini de tuttum ...sağol arkadaşım....yerimseniben
vayy cok güzel bi yöntemmiş cnm :)))) hiç duymamıstımm :1shok: buyrunnnnnnnnn
tşk ederm denicemmmm :))) zemuszemus
arkadaşlar alman gümüşü tepsidede işe yararmı acaba hiç kullanmadığım halde gümüşlükte durduğu yerde karardı napsam acaba macun yada silgi işe yararmı dersiniz...
kızlar bunu şimdş okudum ve hemen kolumdaki bilekkliğimi çıkardım ve sonuç mükemmel tavsiye ederimarkadaşım çok basit bi yöntemde benden özellikle bende bi gümüş manyagı olarak:smiley-cool: bildiğimiz silgi varya işde onunla siliyorum gümüşlerimi özellikle bembeyaz bir silgiyse silme işleminden sonra silgideki kararmayı göreceksin çok etkili bi yöntemdir bana yıllar önce gümüşcü söylemişdi basit ve zahmetsiz bi dene istersen karar senin tabikide...yerimseniben
Altını çevirip demene yapabilirsin canım, eğer gerçek gümüş ise çıkarması lazım..Baktın olmuyor, arkadaşların dediği gibi gümüş parlatıcı kullan, bulamazsan gümüşçüye götürüp parlatmasını da isteyebilirsin bence
canım hiç uğraşma ilaçmış bilmem neymiş..
bukaşık yıkarken tak bütün parlamasını istediğin takılarını..
yıka bulaşıkları çık..
bak gör nası parıldıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?