- 1 Eylül 2014
- 25.935
- 30.338
- 798
- 35
Ben bu zamana kadar hiç Gümüş kullanmadım en iyisi yerinde gidip görmek sanırım :)Kolyelerımın çoğunluğu gümüştür ama yüzük pek takmayı sevmedıgım için (alyans ve 5taşım hariç )
Gümüş yüzüğüm yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu zamana kadar hiç Gümüş kullanmadım en iyisi yerinde gidip görmek sanırım :)Kolyelerımın çoğunluğu gümüştür ama yüzük pek takmayı sevmedıgım için (alyans ve 5taşım hariç )
Gümüş yüzüğüm yok :)
Kararma falan olur mu acaba .Ben bu zamana kadar hiç Gümüş kullanmadım en iyisi yerinde gidip görmek sanırım :)
Ay bi de o boyutu var değil miKararma falan olur mu acaba .
iyi araştır bence
Durur ozel gumus patlatma losyonlari bezleri oluyor arasa patlatma yapılır .. ama.bu şekilde altin almaWvet bugün kuyumcuda aynı şeyi söyledi . Altın alırsanız değişme imkanınız yok küçülürse ya da Genişleme imkanımız yok dedi . Ama gümüşte canlı canlı beyaz altın gibi durur mu acaba ?
Tamtur altın mı ? Gerçi pırlanta ile beyaz Altını bile ayırt edemiyorum benDurur ozel gumus patlatma losyonlari bezleri oluyor arasa patlatma yapılır .. ama.bu şekilde altin alma
altin al ömürlük olsun:)Bende genelde hiç takmam ama tamtura heves ettim pırlantalar çok Pahalı geldi o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım :)
Bir yerinde göreyim de :))altin al ömürlük olsun:)
gule gule kullan:))Bir yerinde göreyim de :))
Sağolasın canım :))gule gule kullan:))
Tamturda beyaz altın daha şık duruyor sanki :) o Yüzden gümüşle ikisi Arasında kararsız kaldım . Ama altın daha mı kullanışlı olurİki secenek arasında tercihim beyaz altın olurdu. Ama ben sarı altın seviyorum ya :) gayet naif şık altın takılara bayılıyorum
Birbirne yakin gümüş ve pırlanta zaten komple tas olunca altin olmadığı cok belli de olmuyor kiTamtur altın mı ? Gerçi pırlanta ile beyaz Altını bile ayırt edemiyorum ben
Pırlanta çok Pahalı geldi banaBirbirne yakin gümüş ve pırlanta zaten komple tas olunca altin olmadığı cok belli de olmuyor ki
Pırlanta alma cokk parayaa tek tas alınır da tam tur pırlanta gereksiz gibi geliyor .. sen gümüş al daha kullanışli olurPırlanta çok Pahalı geldi bana
Tamturda beyaz altın daha şık duruyor sanki :) o Yüzden gümüşle ikisi Arasında kararsız kaldım . Ama altın daha mı kullanışlı olur
Bugun ikisini de denedim görünüş olarak çok farklı durmuyor ayırt edilmiyor yaniPırlanta alma cokk parayaa tek tas alınır da tam tur pırlanta gereksiz gibi geliyor .. sen gümüş al daha kullanışli olur
Sen baya altıncısın :)) bende severim altın ama beyaz altın severim kullanırım da . Bugun ikisini de denedim beyaz altın ve Gümüş ayırt edilmiyor sanki . Kullanışlı derken kararma falan yapabilir Gümüş onu kastettim .Ben yüzüklerimi saatimi bilekliğimi evde iş yaparken hep çıkartırım. İster altın ister gümüş ister imitasyon özen gösterirsen yıpranma olmaz eğer kullanıslıdan kastın buysa. Ayrıca altının ne renk olursa olsun bir albenisi var bence :)
Hemen fark edilmez birbirine benzer 7 taşlı 5 taşlı yüzükler de var onlara baktın mi hicBugun ikisini de denedim görünüş olarak çok farklı durmuyor ayırt edilmiyor yani
Sen baya altıncısın :)) bende severim altın ama beyaz altın severim kullanırım da . Bugun ikisini de denedim beyaz altın ve Gümüş ayırt edilmiyor sanki . Kullanışlı derken kararma falan yapabilir Gümüş onu kastettim .
Bestasım var . Tamtura özendim tektaşla Yanyana takmak istiyorumHemen fark edilmez birbirine benzer 7 taşlı 5 taşlı yüzükler de var onlara baktın mi hic