• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş mü beyaz altın mı ?

Kolyelerımın çoğunluğu gümüştür ama yüzük pek takmayı sevmedıgım için (alyans ve 5taşım hariç )
Gümüş yüzüğüm yok :)
Ben bu zamana kadar hiç Gümüş kullanmadım en iyisi yerinde gidip görmek sanırım :)

Wvet bugün kuyumcuda aynı şeyi söyledi . Altın alırsanız değişme imkanınız yok küçülürse ya da Genişleme imkanımız yok dedi . Ama gümüşte canlı canlı beyaz altın gibi durur mu acaba ?
Durur ozel gumus patlatma losyonlari bezleri oluyor arasa patlatma yapılır .. ama.bu şekilde altin alma

İki secenek arasında tercihim beyaz altın olurdu. Ama ben sarı altın seviyorum ya :) gayet naif şık altın takılara bayılıyorum

İki secenek arasında tercihim beyaz altın olurdu. Ama ben sarı altın seviyorum ya :) gayet naif şık altın takılara bayılıyorum
Tamturda beyaz altın daha şık duruyor sanki :) o Yüzden gümüşle ikisi Arasında kararsız kaldım . Ama altın daha mı kullanışlı olur

Tamturda beyaz altın daha şık duruyor sanki :) o Yüzden gümüşle ikisi Arasında kararsız kaldım . Ama altın daha mı kullanışlı olur

Ben yüzüklerimi saatimi bilekliğimi evde iş yaparken hep çıkartırım. İster altın ister gümüş ister imitasyon özen gösterirsen yıpranma olmaz eğer kullanıslıdan kastın buysa. Ayrıca altının ne renk olursa olsun bir albenisi var bence :)

Ben yüzüklerimi saatimi bilekliğimi evde iş yaparken hep çıkartırım. İster altın ister gümüş ister imitasyon özen gösterirsen yıpranma olmaz eğer kullanıslıdan kastın buysa. Ayrıca altının ne renk olursa olsun bir albenisi var bence :)
Sen baya altıncısın :)) bende severim altın ama beyaz altın severim kullanırım da . Bugun ikisini de denedim beyaz altın ve Gümüş ayırt edilmiyor sanki . Kullanışlı derken kararma falan yapabilir Gümüş onu kastettim .

Sen baya altıncısın :)) bende severim altın ama beyaz altın severim kullanırım da . Bugun ikisini de denedim beyaz altın ve Gümüş ayırt edilmiyor sanki . Kullanışlı derken kararma falan yapabilir Gümüş onu kastettim .

Evet gümüş kararma yapabilir. Bence seninde gönlün beyaz altından yana :) al gitsin kaç kere geleceksin dünyaya.

Back
X