• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş mü beyaz altın mı ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.935
30.338
798
35
Merhaba arkadaşlar ,
Tamtur almak istiyorum ama Gümüş ve beyaz altın Arasında kararsız kaldım . Siz hsngisşnş tercih ederdiniz ?
Mune Mune konuyu nereye açacağımı bilemedim . Yanlış yere açtıysam affola .

Bende sarı sevmiyorum beyaz daha asil ve şık duruyor :) o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım :KK43:

İkisine de alıcı gözle bak, hangisi içine sinerse onu alırsın. Bakınca aralarında hiçbir fark yok görüntü olarak, hangisi gümüş?

IMG_2422.webp
IMG_2423.webp

Renginden ötürü bende beyaz severim :) ama hiç Gümüş Yüzük kullanmadım . Bu ilk olacak :)
Yine de iyice emin olmak ve içine sinmesi için her ikisini de canlı canlı görmelisin, sonuçta bu tip takılar yatırımlık takılar gibi sürekli alınıp satılan şeyler değil.

Şimdiden güle güle kullanmak nasip olsun dileklerimi iletiyorum :KK36:

Benim 7 sirali tam turum var altin ama pişmanım niye dersen kucuk geliyor genisletme sansimiz yok satmayi düşündüm ama taşsın olarak deger biçiliyor ve cccoookk dusuk para veriyorlar evde duyuror simdi .. gumus en ıyii bu tip yüzüklerde dar bile gelse yeniis alirisn en azindan

Tamturda beyaz altını tercıh et 'bence'

Alyansta ınce altın :KK200:

ben altini yatirim amacli alirsam cok seviyorum:) kullanmalik alyans disinda takmiyorum hatta alyandi bile toplasan yilda 1 ay takiyorumdur

ama tamtur beyaz altin alin derim,

hangisini alirsaniz gule gule kullanin
Bende genelde hiç takmam ama tamtura heves ettim pırlantalar çok Pahalı geldi o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım :)

Yine de iyice emin olmak ve içine sinmesi için her ikisini de canlı canlı görmelisin, sonuçta bu tip takılar yatırımlık takılar gibi sürekli alınıp satılan şeyler değil.

Şimdiden güle güle kullanmak nasip olsun dileklerimi iletiyorum :KK36:
Çok tesekkür ederim :)

Beyaz altın denemiştim güzel duruyordu ama Gümüş hiç denemedim .

Benim 7 sirali tam turum var altin ama pişmanım niye dersen kucuk geliyor genisletme sansimiz yok satmayi düşündüm ama taşsın olarak deger biçiliyor ve cccoookk dusuk para veriyorlar evde duyuror simdi .. gumus en ıyii bu tip yüzüklerde dar bile gelse yeniis alirisn en azindan
Wvet bugün kuyumcuda aynı şeyi söyledi . Altın alırsanız değişme imkanınız yok küçülürse ya da Genişleme imkanımız yok dedi . Ama gümüşte canlı canlı beyaz altın gibi durur mu acaba ?

Back
X