Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sarı sevmiyorum beyaz daha asil ve şık duruyor :) o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım:))) altını sevmem, altın rengini itici buluyorumama gümüşle benzediği için beyaz altın olabilir, kendime alsam gümüş tercih ederdim orası ayrı
![]()
Bende sarı sevmiyorum beyaz daha asil ve şık duruyor :) o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım![]()
Bence üstteki Gümüş olabilir . Hiçbir fark yok gibi aralarındaİkisine de alıcı gözle bak, hangisi içine sinerse onu alırsın. Bakınca aralarında hiçbir fark yok görüntü olarak, hangisi gümüş?
Eki Görüntüle 2115370 Eki Görüntüle 2115371
Evet büyük görsel gümüş olan :)))Bence üstteki Gümüş olabilir . Hiçbir fark yok gibi aralarında
Renginden ötürü bende beyaz severim :) ama hiç Gümüş Yüzük kullanmadım . Bu ilk olacak :)Evet büyük görsel gümüş olan :)))
Ben gümüş severim, herkes kuyumcu vitrinine ben gümüşçü vitrinine bakarım![]()
Yine de iyice emin olmak ve içine sinmesi için her ikisini de canlı canlı görmelisin, sonuçta bu tip takılar yatırımlık takılar gibi sürekli alınıp satılan şeyler değil.Renginden ötürü bende beyaz severim :) ama hiç Gümüş Yüzük kullanmadım . Bu ilk olacak :)
Bende genelde hiç takmam ama tamtura heves ettim pırlantalar çok Pahalı geldi o Yüzden beyaz altın ve Gümüş Arasında kararsız kaldım :)ben altini yatirim amacli alirsam cok seviyorum:) kullanmalik alyans disinda takmiyorum hatta alyandi bile toplasan yilda 1 ay takiyorumdur
ama tamtur beyaz altin alin derim,
hangisini alirsaniz gule gule kullanin
Çok tesekkür ederim :)Yine de iyice emin olmak ve içine sinmesi için her ikisini de canlı canlı görmelisin, sonuçta bu tip takılar yatırımlık takılar gibi sürekli alınıp satılan şeyler değil.
Şimdiden güle güle kullanmak nasip olsun dileklerimi iletiyorum![]()
Wvet bugün kuyumcuda aynı şeyi söyledi . Altın alırsanız değişme imkanınız yok küçülürse ya da Genişleme imkanımız yok dedi . Ama gümüşte canlı canlı beyaz altın gibi durur mu acaba ?Benim 7 sirali tam turum var altin ama pişmanım niye dersen kucuk geliyor genisletme sansimiz yok satmayi düşündüm ama taşsın olarak deger biçiliyor ve cccoookk dusuk para veriyorlar evde duyuror simdi .. gumus en ıyii bu tip yüzüklerde dar bile gelse yeniis alirisn en azindan
Gümüş kullandınız mı hiç ?
Gümüş kullandınız mı hiç ?Tamturda beyaz altını tercıh et 'bence'
Alyansta ınce altın![]()
Kolyelerımın çoğunluğu gümüştür ama yüzük pek takmayı sevmedıgım için (alyans ve 5taşım hariç )Gümüş kullandınız mı hiç ?