Tenceresiz kaldim anne Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.749 296.653 27 Aralık 2023 Konu Sahibi esmanur2 #21 Pimpirikli10 .!.: Hemen Bayer firmasının kotherine-sc50 gibi bir haşere ilacı var onu alıp kendiniz yerlere sıkın muhteşem bişey. Hemde zararı yok diye biliyorum. Bir dönem kullanmıştım gerçekten tüm böceklere etkili Genişletmek için tıkla... Bu ilacı herkese tavsiye ediyorum bu böcek de kac gun etkili bilmiyorum ama kalorifer (apartman) böceğinden en az 2 yıl etkili
Pimpirikli10 .!.: Hemen Bayer firmasının kotherine-sc50 gibi bir haşere ilacı var onu alıp kendiniz yerlere sıkın muhteşem bişey. Hemde zararı yok diye biliyorum. Bir dönem kullanmıştım gerçekten tüm böceklere etkili Genişletmek için tıkla... Bu ilacı herkese tavsiye ediyorum bu böcek de kac gun etkili bilmiyorum ama kalorifer (apartman) böceğinden en az 2 yıl etkili
P Pimpirikli10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 1.240 1.160 27 Aralık 2023 Konu Sahibi esmanur2 #22 esmanur2 .!.: Bende kullandım ama başka birşey için kullanmıştım bu böceğe de ise yararmi Genişletmek için tıkla... Akrepte bile etkili diye yorumlar okumuştum o çok kullanılan trend... İsimli sitede
esmanur2 .!.: Bende kullandım ama başka birşey için kullanmıştım bu böceğe de ise yararmi Genişletmek için tıkla... Akrepte bile etkili diye yorumlar okumuştum o çok kullanılan trend... İsimli sitede
E esmanur2 Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2023 57 6 23 27 Aralık 2023 Konu Sahibi esmanur2 #23 Pimpirikli10 .!.: Akrepte bile etkili diye yorumlar okumuştum o çok kullanılan trend... İsimli sitede Genişletmek için tıkla... Bende var az bisey onları sıkayım biraz etrafa ozaman
Pimpirikli10 .!.: Akrepte bile etkili diye yorumlar okumuştum o çok kullanılan trend... İsimli sitede Genişletmek için tıkla... Bende var az bisey onları sıkayım biraz etrafa ozaman
P Pimpirikli10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 1.240 1.160 27 Aralık 2023 Konu Sahibi esmanur2 #24 esmanur2 .!.: Bende var az bisey onları sıkayım biraz etrafa ozaman Genişletmek için tıkla... Kullanımını biliyorsunuzdur boş sprey şişesine sulandırıp kullaniliyor
esmanur2 .!.: Bende var az bisey onları sıkayım biraz etrafa ozaman Genişletmek için tıkla... Kullanımını biliyorsunuzdur boş sprey şişesine sulandırıp kullaniliyor
E esmanur2 Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2023 57 6 23 27 Aralık 2023 Konu Sahibi esmanur2 #25 Pimpirikli10 .!.: Kullanımını biliyorsunuzdur boş sprey şişesine sulandırıp kullaniliyor Genişletmek için tıkla... Önceden cam sil şişesine yapmıştım arada sıkıyorum yine kullanırım az kaldı bitsin birdaha alicam bulusun herşeye etkili masallah
Pimpirikli10 .!.: Kullanımını biliyorsunuzdur boş sprey şişesine sulandırıp kullaniliyor Genişletmek için tıkla... Önceden cam sil şişesine yapmıştım arada sıkıyorum yine kullanırım az kaldı bitsin birdaha alicam bulusun herşeye etkili masallah