• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümrükçü Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi papri34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

papri34

Ziyaretçi
eşleri gümrükte çalışan hanımlar veya kendiside bu işi yapanlar memnuniyetimizi ve sıkıntılılarımızı paylaşmaya ne dersiniz.
eşim gümrük müşaviri, :çok üzgünüm: bu işin tek memnun olduğum yani tatilleri...:emir_bebek:

AY BURAYI KAÇIRMIŞIM BENDE GÜMRÜKÇÜ EŞİYİM GÜMRÜKÇÜ EŞİDE OLMAK ÇOK ZOR ÇÜNKÜ HER CUMA MESAİ VAR EŞİM SABAHLIYOR AMA NE YAPALIM EKMEK PARASI.:bbo:

AY BURAYI KAÇIRMIŞIM BENDE GÜMRÜKÇÜ EŞİYİM GÜMRÜKÇÜ EŞİDE OLMAK ÇOK ZOR ÇÜNKÜ HER CUMA MESAİ VAR EŞİM SABAHLIYOR AMA NE YAPALIM EKMEK PARASI.:bbo:

ewt özgemciğim bu yüzden cuma gecelerine düşman oldum nerdeyse :kızgın:

çok Gümrükçü Eşi Tanirim Yolllarini Beklerler Allah Yardimciniz Olsun

a ne güzel bende diyordum hiç gümrükçü eşi yok mu?
sevindim görünce benim eşimde gümrük müşavirliğinde ithalat müdürü olarak çalışıyor,mesai durumuna alıştım artık ,özellikle cumaları,ne yapalım dediğiniz gibi ekmek parası...

a ne güzel bende diyordum hiç gümrükçü eşi yok mu?
sevindim görünce benim eşimde gümrük müşavirliğinde ithalat müdürü olarak çalışıyor,mesai durumuna alıştım artık ,özellikle cumaları,ne yapalım dediğiniz gibi ekmek parası...[/Q

bengüsucuğum olmazmı hiç cnm eminim daha bir çok arkadaşımız var bu bölümü görmeyen...
sanırım hepimizin de en büyük derdi cuma geceleri CADIARZU

slm arkadaşlar benimde eşim gümrükçü aynı şeyler sizlerdede cma günün uzun mesaileri allah yardımcımız olsun eşlerimizinde bizimde

slm arkadaşlar benimde eşim gümrükçü aynı şeyler sizlerdede cma günün uzun mesaileri allah yardımcımız olsun eşlerimizinde bizimde

h.g. lalezar aramıza a.s.
kıslar tek derdimiz cuma geceleri mi :uhm:

slm arkadaşlar... yeni gördüm bu bölümü...benim eşimde gümrük memuru..

ay kızlarrrrr selam ben de gümrükçü eşiyim ve sizler gibi bizde cuma geceleri yol gözlüyoruz. a.s

sanırım burada eşi gümrük memuru olan çok az kişi var..:31:
nerelerdesiniz hanımlarrr:3::3:

Back