• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümrük işletme ve dış ticaret okuyanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AswangCullen

Ziyaretçi
kızlar bu bölümleri okuyanlar elbet vardır içinizde.. memnunmusunuz peki ??

muhasebe finansman alanının alt dallarından sizceen uygun olan tercihedilmesi gereken bölüm hangisi... işletme bankacılık maliye iktisat hastane yönetim işletmeciliği dış ticaret gümrük işletmeciliği.. gibibir cok bölüm var alanı kapsayan..

evet gelsin fikirler kaydirigubbakcemile5

ewet muhasebe okuyorum..hastane yönetimi dış ticaret veyahut gümrük işletme :)okuyanlardan fikir aliim dedim

Hım anladım canım bende geçen yıl bitirdim liseyi.Bu yıl Deniz ve liman işletmeyi seçeceğim.Hayırlısı bakalım.

benim nişanlım iki yıllık dış ticaret bitirdi. 4 yıl oldu bitireli.ama hala o bölümden bir iş bulamadı.mezun olduktan sonra dgs ile iktisata geçiş yaptı.iyiki yapmış.yoksa hala zor iş bulurmuş.şimdi okulda kalmak için çalışıyor.dış ticareti seçersen kesinlikle en az iki üç dil öğrenmek gerek.yoksa firmalar yüzüne bile bakmıyor.ha bukadar dil bilip mezun olsan bile tatmin edici bir maaş alınırmı bilmiyorum.yinede bence zevkli bir bölüm.

Deniz ve liman işletmeciliği nasılpekii bilgin war mı arkadasımm

Ben bayağı araştırma yaptım canım aslında Deniz ışletmeciliği Yönetimi 4 yıllık istiyodum ama 340 puan istiyor dikey geçişle Deniz ve liman işletme 2 yıl okuyup dgs ile istediğim bölüme geçeceğim.ış imkanıda var.Limanlarda,acentelerde veya gemilerde..

bende şimdi 2 yıllık geçiş hakkımı kullanayım diyorum.. fakat muhasebe cıkışlılara bir çok avantaj var meslek olarak..hepsini arastırmaya calışıyorum ama maas ve çalışma alanı bakımından en uygun hastane yönetimi sanırım..deniz liman işletmeciliği nasıl :) iş bulma şansı ve maddi katkısıı

Valla canım hastane ile ilgili olanı bana pek önermediler ben lojistik yada deniz ve liman işletme arasında kararsızım ama bu mesleği yapmak için denizi sevmen gerekiyor ben çok seviyorum stajımıda bir denizcilik şirketinde yaptım o ortamları bildiğim için istiyorum maaşıda gayet güzelmiş

ben muhasebe finansman okuyorum..kendi kararım tamamen :9 hastane yönetimi neden önermediler..yada deniz liman işletmeciliği hakkında bilgi verirmisin :) bakarsın seneye aynı okulda baslarız eğitime :)
maaş konusunda bilgin war mı pekii

ben muhasebe finansman okuyorum..kendi kararım tamamen :9 hastane yönetimi neden önermediler..yada deniz liman işletmeciliği hakkında bilgi verirmisin :) bakarsın seneye aynı okulda baslarız eğitime :)
maaş konusunda bilgin war mı pekii

Valla bilmiyorum canım ama önermediler.Deniz ve liman işletmeyi şurdan okuyabilirsin canım Deniz ve Liman İşletme Meslek Tanıtımı, Deniz ve Liman İşletme Bölümü, Meslek Tercihi, Meslek Seçimi evet belki aynı okulda oluruz =)

Back