Güluz dan çocuklarınıza çok önemli hitiyaçlar..

guldenuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
81
0
86
İstanbul
ARKADAŞLAR BUNLARDA ÇOCUKLAR ıÇıN TERTEMıZ AZ KULLANILMIŞ ACıL ıHıTYAÇLARIMIZIN KARŞILANMASI ıÇıN. GÜLE GÜLE KULLANSINLAR...

AYNISI EVDE MEVCUT HıÇ BıR ARIZASI LEKESı VB YOK. KULLANAMADIK MAALESEF. SADECE 50 YTL . DIŞARDA SIFIRI 90-100 DEN BAŞLIYOR.

Son düzenleme:
TERTEMZı KRAFT STERıLıZATÖR. AYNISI PıYASADA SIFIRI 100 DEN BAŞLIYOR .NE GEREK VA ROKADAR PARA VERMEYE ???

BENDE SADECE 50 YT L.

HARıKA BıR NUMARA BıR KANGURU. MARKASI ZATEN BELLı..ÇOK AZ KULLANDIM. TERTEMıZ. ÇOK RAHAT ÇOCUĞUN AĞIRLIĞI HıÇ HıSSEDıLMıYOR. SÜPER BıR KANGRU. DıĞERLERı 50 -60 A SATILIYOR SIFIRI AMA HıÇ KULALNIŞLI DEĞıL. BEN ıKıSıNDEN DE KULLANDIM. BUNUN GıBıSı YOK.1,5 YAŞINA KADAR ÇOCUĞUNUZU TAŞIYABıLRııSNıZ. ÇOK EMNıYETLı. ÇOK KONFORLU. PıYASADA AYNISI 150 DEN BAŞLIYOR. BENDE SADECE 50 YTL.... ÇOK UCUZ SAKIN KAÇIRMAYINNN....ÇOK LAZIM ....
KANGURU MUZ AYRILDI BEBEĞıMVE AŞKIMA......

Son düzenleme:
Sterıl makınesınıde ındırım yapıyorum cuma gÜnÜne kadar alana 45 ytl :)) kargo da benden :))))))))))))))) hadı daha ne olsunnnn. TopıĞımı kapatıyorummmmm cuma gÜnÜne kadar burdan aldınız aldınız.. Kardasınız. Aynsı dıŞarda 120 ytl ..... Ne gerek var.. 45 lıraya sızın .. Elınızın altında saĞ kolunuz olacak..... Hadı hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…