gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

bilemedimki belkide gelmemeleri daha iyiye işarettir insanların hayatları düzene giriyordur bizi de hatırlamak istemiyorlardır belki ve olumsuz herhangi bir şeyi
Yok canim duzen fln yok ayni devam ruh hali :KK70:diger sayfaya yazinca burdan bildirim gelmiyo bende kimse yazmiyo saniyorum yoksa giriyorum ben yazan varmi fln diye bakmak icin

Dimi keşke bizde dönebilsek seneye düğünüm olacak kafamda kırk tilki dolanıyor işlem yaptırmadım zaten diyorum gecici yaptırıcam ama ya olamazsa birde nişanlımın ailesiyle benimkiler herkes birbirini tanıtor normaldede rezil olmak var:KK43:
Kotu dusunme ya guzel dusun insallah olcak bide gecici en garantisi diyolar korkma hic bence canim

inşaşlah herkesin hayatı düzene giriyodur ama benim sanki gittikçe kötüye gidiyo gbi moralmen kötü oldugundan girmedim bende hiç canım. Düğünü olanlar naptı acaba onları çok merak ediyorum
ah bende senin gbiyim içim içimi yiyo hiçbirşeyim yolunda gitmiyo sanki henüz ne yaptırcagıma karar veremedim bende ama inşallah bizde bi yol çizeriz de kurtulurz
Sendemi karar veremedin canim daha

inşaşlah herkesin hayatı düzene giriyodur ama benim sanki gittikçe kötüye gidiyo gbi moralmen kötü oldugundan girmedim bende hiç canım. Düğünü olanlar naptı acaba onları çok merak ediyorum
ah bende senin gbiyim içim içimi yiyo hiçbirşeyim yolunda gitmiyo sanki henüz ne yaptırcagıma karar veremedim bende ama inşallah bizde bi yol çizeriz de kurtulurz
Ya prpnin dugunu oldu ne yapti yazmadi o ya kanamasi oldumuki

X