Geçici işlemde eşimiz baktığı zaman anlama riski varmı herkes nasıl atlatıyor anlamıyorum benimkindede bence çok aşikar işlem olduğum o et parçası yüzünden düzelttirmeyi düşünüyorum gidebilirsem bir yöndende daha kötüsü olucak korkusuda var neyse artık ne olacaksa olsun demeye başladım eğerki anlayacaksa veya kanama olmayacaksa vardır bundada bir hayır yaşamamız gereken diyorum kendimi strese sokup sağlığımdan olmaya gerek yok diyorum o yüzden sende sıkma canını rahatla kuzum inşallah geçicide hiç bir problem olmayacağına inanıyorum en sağlıklısı bu bence eğer erkeğin anlama riski yoksa ve doktora göre anlama riski değişmiyorsa kendini daha fazla üzme hepimize burada destek oluyorsun kendini unutuyorsun bu sırada kendine daha fazla eziyet etme görüştüğün kişiyle konuş daha fazla erteleme erteledikçe sıkıntıyı stresi yayıyosun uzun zaman dilimine bende çıkamayacağımı düşündüm riskli olduğunu düşündüm geçicinin ama inan çıkmak için o kadar çok sebebin oluyo ki bu yüzden bir saatte herşey hallolur sen maddiyatını ayarlamaya çalış üzülme daha fazla