- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 32
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.861
A slm cnm evde vakit geçirmeye çalışıyorum sen napiyosunSelam Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A slm cnm evde vakit geçirmeye çalışıyorum sen napiyosunSelam Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Nasıl yani canım :/Kızlar aklıma birsey geldi ne sorcam size normalde kanama olduğunda ki genişlik ne kdr orda bilen var mı ozmn bakan fln Oraya yani şimdiki gibi mi nasıl acaba
İlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diyeNasıl yani canım :/
Ben daha bakmaya cesaret edemedim biliyorum amaİlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diye
Anladım canım ilişki öncesi bakmamıştım benim de kanama olmamıştı malum. Sanırım bizim delik bariz büyüktü hep kanama olanların küçüktür herhaldeİlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diye
Daisyyg cnm sen kontrole gitmis miydin işlemden sonraSevimliSevimsiz B Bahtsizbedevibiri napim ben de kızlar aynı baktım kimseden ses çıkmıyor yazayım dedim
Evet cnm hem Turgay beye hem de başka bir doktora gittimDaisyyg cnm sen kontrole gitmis miydin işlemden sonra
Yaa başka konularda demişler ki ben hiç açıklık görmüyorum tamamen kapalı doktor anadan doğma yapıyormuş fln demişler oyle olması imkansız yaa bunalr nasıl boyle goruyo okdr emin olabiliyorlar okuyunca tereddüt ediyo insan bu seferAnladım canım ilişki öncesi bakmamıştım benim de kanama olmamıştı malum. Sanırım bizim delik bariz büyüktü hep kanama olanların küçüktür herhalde
Sanmıyorum nasıl anlasınalr kiKızlar bende biley sormak istiyorum şimdi kalıcı ceya geçici dikimde bakıldıgında anlaşılırmı yani tutupta ben bi bakim fln derse anlarlarmı
Sicak sulu serbet cok ise yariyocanım ılık tarzı bol su tüket muhakkak çalıştırıyor aç karnına büyük bi suyla başla güne ve siyah kayısı normalde kabız olanlar bile siyah kasıyla çıkıyor
Kiz yok niye rezil olcaksin ic ay herkesmi kabiz bende gece oldum oldum oldum dirildimKizlar bugün bende kabiz oldum ya cikamiyorum naptysam kayisi fln da evde yok simdi.. o surup duruyo benim hic acmamstm icsen reźil olrmuym ya birden ishal yapiyomu? Güvenemiyorum
2 2 buçuk Aydan sonra başla cnm ama bazılarının geç iyileşiyor iyileşme durumuna göre bak artık yürüyüş de bir sıkıntı olmaz da açma germe vs ilk zamanlar yok zaten hiç biliyorsundurSpor yapmak istiyorum kendimi böyle çok hantal hissediyorum siz yapıyor musunuz ya da ne zaman başladınız
Allaha sukur iyiyim canim sen nasilsinSelam Kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Anlamadim kuzumKızlar aklıma birsey geldi ne sorcam size normalde kanama olduğunda ki genişlik ne kdr orda bilen var mı ozmn bakan fln Oraya yani şimdiki gibi mi nasıl acaba
Him anladim simdi benim cok buyuk degildi deligim canim yapisal olarakta kucuk sanirimİlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diye