gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar aklıma birsey geldi ne sorcam size normalde kanama olduğunda ki genişlik ne kdr orda bilen var mı ozmn bakan fln Oraya yani şimdiki gibi mi nasıl acaba

İlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diye
Anladım canım ilişki öncesi bakmamıştım benim de kanama olmamıştı malum. Sanırım bizim delik bariz büyüktü hep kanama olanların küçüktür herhalde

Kızlar bende biley sormak istiyorum şimdi kalıcı ceya geçici dikimde bakıldıgında anlaşılırmı yani tutupta ben bi bakim fln derse anlarlarmı

Anladım canım ilişki öncesi bakmamıştım benim de kanama olmamıştı malum. Sanırım bizim delik bariz büyüktü hep kanama olanların küçüktür herhalde
Yaa başka konularda demişler ki ben hiç açıklık görmüyorum tamamen kapalı doktor anadan doğma yapıyormuş fln demişler oyle olması imkansız yaa bunalr nasıl boyle goruyo okdr emin olabiliyorlar okuyunca tereddüt ediyo insan bu sefer

İlk ilişkiye girmedenki halini diyorum cnm Benim zaten ozmn kanama olmamıştı olanların nasıl diye soruyorum oranın deliğin büyüklüğü bilen yada bakan varsa diye
Him anladim simdi benim cok buyuk degildi deligim canim yapisal olarakta kucuk sanirim

X