• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Nasil sezeryan kalkti kiz olurmu oyle sey kalkmamistir.. bak o konu icin ben soyle yaparim cok sıkisirsam hamile kalmdan önce adet duzensizliginden doktora gitmrm lazim diecm esime.. tabi dugunden sonda acilmazsa bunu yapcam.. sonra doktorla konuscam hamile kalmadan önce actrmam gerekiomu die. Gerekio derse actrrm esime de senin kizlik zarin cok darmis ondan hala duruo orda falan dedi acti derim böylece saklamamis da olurum.. tabi dugune daha aylar var o zamana elime para gecerse bi kontrole gitcem..
Ay kalkmis diyolar sezeryan nasil normal doguma mecbu kiliyolar ya

Gecicide olan dokuyu kullaniyoylar diye buliyorum ama kalicin uctune nasil olur bilmiyorum ya
Bende aynı şekilde canım bu yüzden merak edip araştırıyorum ama işi bilmesine imkan olmayan doktorlar bile bu işte uzmanlaşmış doktorların söylediklerinin aynısını söylemişler bu yüzden bir türlü açıklığa kavuşturamıyorum bu durumu esra hanıma veya nermin hanımada sormaya çekiniyorum aceba bu kalıcı işlemde önceki vajina girişine ne oluyor nasıl oluyor o duvarlar nasıl nereden kaldırılıyor sormak lazım aslında

Bende aynı şekilde canım bu yüzden merak edip araştırıyorum ama işi bilmesine imkan olmayan doktorlar bile bu işte uzmanlaşmış doktorların söylediklerinin aynısını söylemişler bu yüzden bir türlü açıklığa kavuşturamıyorum bu durumu esra hanıma veya nermin hanımada sormaya çekiniyorum aceba bu kalıcı işlemde önceki vajina girişine ne oluyor nasıl oluyor o duvarlar nasıl nereden kaldırılıyor sormak lazım aslında
Nasil yani canm sen neden endise ediosun bozukduktan sonraki seklndenmi?

Nasil yani canm sen neden endise ediosun bozukduktan sonraki seklndenmi?
Aslında ilişkiye girerken en başta sonra kanamanın olup olamayacağından akın bey hakkında 2 tane olumsuz yorum okudum daha ilk 300 sayfa içerisinde ankarada hymenoplasty oldum konusunun çok etkilendim daha sonra benim o bant gibi olan et parçasının ilişkide kanamam oldu varsayalım kurtuldum sonrasında o bant gibi olan et parçasının ne olacağı ve görüntüsü nasıl olup kurtulacağım ve Evet kuzum bozulduktan sonra şeklinden sonra doğumdan hepsinden endişe edip panik yapıyorum değişik düşüncelere kapılıyorum kurup duruyorum anlayacağın yeni fikirler üretip iyi araştırma yapıp bi an önce kurtulmanın yolunu bulmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun durum bundan ibaret ama işte dertler bir türlü bitmiyor kuzum

Bunlari bende cok merak ediorum eski vajina duvari noluyo ben eski halinide hatirlamiyorum ya orjinal haliyle bu hali benziyomu

Aslında ilişkiye girerken en başta sonra kanamanın olup olamayacağından akın bey hakkında 2 tane olumsuz yorum okudum daha ilk 300 sayfa içerisinde ankarada hymenoplasty oldum konusunun çok etkilendim daha sonra benim o bant gibi olan et parçasının ilişkide kanamam oldu varsayalım kurtuldum sonrasında o bant gibi olan et parçasının ne olacağı ve görüntüsü nasıl olup kurtulacağım ve Evet kuzum bozulduktan sonra şeklinden sonra doğumdan hepsinden endişe edip panik yapıyorum değişik düşüncelere kapılıyorum kurup duruyorum anlayacağın yeni fikirler üretip iyi araştırma yapıp bi an önce kurtulmanın yolunu bulmaya çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun durum bundan ibaret ama işte dertler bir türlü bitmiyor kuzum
Canim o bant gibi sey yirtilir et parcalari kalir herlde kenarlarda eskiden bozuldugunda zaten et parcalari yokmuydu

Canim o bant gibi sey yirtilir et parcalari kalir herlde kenarlarda eskiden bozuldugunda zaten et parcalari yokmuydu
Eger ki o et parcası koparsa iki taraflı bu demek oluyo ki ilişki sırasında düşünün ki et parçası düşecek yatağa böyle korkunç bi olay olabilir mi bilmiyorum inşallah olmaz bende ondan çok korkuyorum yok kuzum normal nohut buyukluğunde bi delik vardı bende sadece gayet doğaldı bu falan şimdi o kadar yapmacık geliyo ki bazen diyorum bi erkek nasıl anlayamaz diye önceden ben çok incelemiştim resim çekmiştim biraz olsun hatırlıyorum böyle çentik falan diyosunuz ya ondanda yoktu ama doktora gittiğimde ikisi 6,5-7 yönünde çentiğin var bi tane demişti ikinci bunu söyleyen domtor turgay beydi ve kanaman olmaz demişti bende yaptırmıştım o şekilde

Akın bey için hani bir tane bile olumsuz yoktu :( şaşırdım şuan gerçekten. Bir de niye bu kadar evham yaptın o iki yer ince bir bant şeklinde mi :/ kopup yatağa düşeceği senaryosunu bile yazmışsın. İnan beni inanılmaz korkutuyor artık kalıcı hakkında yazılan çizilenler:( :( ki ben işlem olmadım, olanlar var :( allah yardımcı olsun hepimize gerçekten

Akın bey için hani bir tane bile olumsuz yoktu :KK43: şaşırdım şuan gerçekten. Bir de niye bu kadar evham yaptın o iki yer ince bir bant şeklinde mi :/ kopup yatağa düşeceği senaryosunu bile yazmışsın. İnan beni inanılmaz korkutuyor artık kalıcı hakkında yazılan çizilenler:KK43::KK43: ki ben işlem olmadım, olanlar var :KK43: allah yardımcı olsun hepimize gerçekten
Valla bende çok şaşırdım ve nasıl olur dedim kendi kendime iki kullanıcının isminide verebilirim sayfasını tam hatırlamıyorum ankarada hymenoplasty oldum konusunun içinde.. ya ben başından itibaren evham yapıyodum ama doktorların dediğine güvenerek anlamaz demekten başka çarem yoktu ama nişanlım hem bu tür konuları biliyor hemde görüpte ilişkiye girecek bu yüzden bant gibi ince değil kalın canım artık ben çok korkuyorum bu erkeklerden :(

Valla bende çok şaşırdım ve nasıl olur dedim kendi kendime iki kullanıcının isminide verebilirim sayfasını tam hatırlamıyorum ankarada hymenoplasty oldum konusunun içinde.. ya ben başından itibaren evham yapıyodum ama doktorların dediğine güvenerek anlamaz demekten başka çarem yoktu ama nişanlım hem bu tür konuları biliyor hemde görüpte ilişkiye girecek bu yüzden bant gibi ince değil kalın canım artık ben çok korkuyorum bu erkeklerden :KK43:
Dikim olduğunu biliyor da ne kadarını biliyor kimbilir... anlamaz bence o kadar da. herkes biliyor dikim denen şeyin varlığını canım

Bu kalıcı beni çok korkutmaya başladı kafam iyice karıştı her yönden o yüzden geciciye kaymaya başladım:KK43:
Ben %99 düşünüyorum artık geçiciyi :( kalıcıda kanama olmayacağından değil ama tuttu tutmadı anlaşılır anlaşılmaz görüntü şöyle vs. taşıyacak yerim kalmadı :(

Dikim olduğunu biliyor da ne kadarını biliyor kimbilir... anlamaz bence o kadar da. herkes biliyor dikim denen şeyin varlığını canım
Ah canım sen bi tanısan nişanlımı ne demek istediğimi anlarsın aslında bana göre anlar yinede inşallah anlamaz diye kendimi teselli etmekten alamıyorum

Eger ki o et parcası koparsa iki taraflı bu demek oluyo ki ilişki sırasında düşünün ki et parçası düşecek yatağa böyle korkunç bi olay olabilir mi bilmiyorum inşallah olmaz bende ondan çok korkuyorum yok kuzum normal nohut buyukluğunde bi delik vardı bende sadece gayet doğaldı bu falan şimdi o kadar yapmacık geliyo ki bazen diyorum bi erkek nasıl anlayamaz diye önceden ben çok incelemiştim resim çekmiştim biraz olsun hatırlıyorum böyle çentik falan diyosunuz ya ondanda yoktu ama doktora gittiğimde ikisi 6,5-7 yönünde çentiğin var bi tane demişti ikinci bunu söyleyen domtor turgay beydi ve kanaman olmaz demişti bende yaptırmıştım o şekilde
Kiz yok et parcasi dusermi canim daha once yirtilginda iki tarafta parca parca durmuyomuydu senin kuzum benim dokularim parcaparca duruyodu ben yirtilmadan onceki halini hic hatirlamiyorum ya

Akın bey için hani bir tane bile olumsuz yoktu :KK43: şaşırdım şuan gerçekten. Bir de niye bu kadar evham yaptın o iki yer ince bir bant şeklinde mi :/ kopup yatağa düşeceği senaryosunu bile yazmışsın. İnan beni inanılmaz korkutuyor artık kalıcı hakkında yazılan çizilenler:KK43::KK43: ki ben işlem olmadım, olanlar var :KK43: allah yardımcı olsun hepimize gerçekten
Kizlar ne dusmesi ya allah askina daha once yirtilidiginda etiniz dustumu okadarda degil ya

Yok kuzum benim hiç parça parça durmuyordu hani bu internette kızlık zarı resimleri var ya yuvarlak ortada tek delik nohut tanesi kadar açıklığı olandandı benim ilişki sonrasında kaç kere baktım o şekildeydi ilişki olmadan nasıldı bende bilmiyorum yırtılabilir kuzum kopabilir belki düşebilir belki çok düşüktür o ihtimal ama var malesef öyle bi ihtimal diye düşünüyorum ve o et parçası zamanla daha beyazımsılaşıyor daha çok korkmama sebep oluyo bu şekilde

Back