gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Neliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor Musun
Kiz dalga gecme evet rumuzlarinizi soyluyorum isimlerinizi bilmiyorum burdan tanstigim bazi kizlar var onlarin isimlerini biliyorum sizinkileri bilmiyorum ama sonucta onemli olan niyetimiz allah oylede kabul eder

Evettt yine muhabbetlerden uzak kaldım var mı kızlar yaptırıp da kontrole giden N Nelizz senin olmuş mu canım ne yaptın ? Hiç takip edemiyorum burayı ya
Canim kontrle gidemedim ama C canommms la birbirimizinkine baktik tutmus bi doktora gidip onaylattircaz iste sen ortalarda yoksun evet canim

Kızlar merhaba çok sık giremedim bugünlerde size durumumu özetlemek istedim bugün 15 günü doldurdum ilk 3 gün oldukça zor geçti ama sonraki günler biraz daha rahatladim 13. Gün kontrole gittim evet erken ama doktor denk geldiği için gitmek istedim iyiki gitmişim en çok enfeksiyondan korkuyordum doktor çok hafif iltihap olmuş dedi antibiyotik verdi tekrar onu kullanıyorum şimdi gayet iyi gittiğini söyledi ama dikişler düştükten sonra tekrar görmek istedi düğünden önce gelebilir misin dedi biraz korktum çünkü biliyoruz düğünden hemen önce çağıran son dikiş yapıyor diye asla gelemem dedim tamam sorun değil 1 ay sonra gel tekrar dedi rahatladım haftasonu çok hareketli geçti benim hiç durmadım neredeyse ve farkettim ki hareket ettikçe acı ağrı azaldı şimdi çok rahat oturup kalkiyorum ama dikkat ediyorum yine onun haricinde akıntı çok fazla ama normalmiş masabaşı çalıştığım için oturuyorum normal olarak çok yan oturamıyorum hareketlerim hala yavaş kadınlarımda bazen hafif ağrı hissediyorum çok fazla kaşıntı olmadı daha bi gün çok fazlaydı sadece sonra geçti durum böyle kızlar hiç zaman geçmeyecek gibiydi 15 gün geride kaldı çok sukur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…