- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.261
Allahtanda korkmuyo bunlar ya yazik gunah sana ya sabret canim sabret pes etme sakin emeklerine yazik elbet biticek buda allah buyuk yardim edicek sanaAynen oyle kuzum amin beni tüketti beddua etmek istemiyorum.... Allah bilio icimdekini. Tembel bi insan olsam tamam ama gozlerim bozuldu bilgisayara bakmaktan sabahlara kadar yaziktir yani benden kotu tezi olanlar mezun oldu..
Zaten insanin baskasi icin ettigi dua daha cabuk kabul olur derlerBu dualarla birbirimizi hiç tanımayıp bu kadar güzel ve içten ettiğimiz dualarla kurtulmamamız mümkün değil bence canım Rabbim elimizden tutacak
Dusukmu yapmis cok uzuldum yabalbocegi35 kuzum konunu okudum üzüldüm.. insallah hersey hallolur kisa zamanda. Dusuk yapmissin cok gecmis olsun. Üzülme demek care degil evet ama daha gencsin insallah daha cok cocugun olur Rabbin hayirlisini nasip etsin.
Allah razi olsun canim benim insallah öyle olur biter.. Rabbim imtihan edio iste biliyorum sabır.. sizde sabredin hayirli bi yuvaniz isiniz olucak insallah hepsi gecicek biraz daha sabır.. bu dunya imtihan dünyasi iste napalimAllahtanda korkmuyo bunlar ya yazik gunah sana ya sabret canim sabret pes etme sakin emeklerine yazik elbet biticek buda allah buyuk yardim edicek sana
Bende konusundan okudum canim yarin girince yazarDusukmu yapmis cok uzuldum ya(
Benim de namaz kilip şoyle dua edesim var tam da regl oldum benim icin de dua edin evet birbirimize ettigimiz dualr daha makbulZaten insanin baskasi icin ettigi dua daha cabuk kabul olur derler
ya gerçekten miBende konusundan okudum canim yarin girince yazar
Allah kabul etsin cnm dualarımızı hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızBenim de namaz kilip şoyle dua edesim var tam da regl oldum benim icin de dua edin evet birbirimize ettigimiz dualr daha makbul
İnsallah canim allah bizlere insaf etsin insallah yardim etsin hepimize hepimiz zor durumdayizAllah razi olsun canim benim insallah öyle olur biter.. Rabbim imtihan edio iste biliyorum sabır.. sizde sabredin hayirli bi yuvaniz isiniz olucak insallah hepsi gecicek biraz daha sabır.. bu dunya imtihan dünyasi iste napalim
Kiyamam ya bi daha olur allahin izniyle insallahBende konusundan okudum canim yarin girince yazar
Ediyorum kizlar ben hepiniz icin dua o yuzden namazdan sonra dua kismi cok gec bitiyo annem diyo herkesin namazi kisa suruyo seninki niye bukadar uzun suruyo sirada cok kisi var diyorumBenim de namaz kilip şoyle dua edesim var tam da regl oldum benim icin de dua edin evet birbirimize ettigimiz dualr daha makbul
Neliz ya güldürdün beni :)Ediyorum kizlar ben hepiniz icin dua o yuzden namazdan sonra dua kismi cok gec bitiyo annem diyo herkesin namazi kisa suruyo seninki niye bukadar uzun suruyo sirada cok kisi var diyorum
Cok yaşa kuzum emi Allah razı olsunEdiyorum kizlar ben hepiniz icin dua o yuzden namazdan sonra dua kismi cok gec bitiyo annem diyo herkesin namazi kisa suruyo seninki niye bukadar uzun suruyo sirada cok kisi var diyorum
Napyim bitmiyor bebisim hep gül sen insallah kuzumNeliz ya güldürdün beni :)
Sende çok yaşa kuzum allah hepinizden razı olsun allah dualarimizi kabul etsin insallahCok yaşa kuzum emi Allah razı olsun
Neliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor MusunEdiyorum kizlar ben hepiniz icin dua o yuzden namazdan sonra dua kismi cok gec bitiyo annem diyo herkesin namazi kisa suruyo seninki niye bukadar uzun suruyo sirada cok kisi var diyorum
Ben hiçbir seye alışamadım ben kim ne yazmış anlayamıyorum yeni halindeBu yeni sayfayada alisamadim hic ya emojileri koyamıyorum ya
Aaa ben oyle yapıyorum işte ismen söyledin mi daha etkili olurmuş gerçi biz ismen degil rumuzları dile getiriyoruz ama Allah kabul etsin yine deNeliz koptum yaaa bu duam xxo a falan gibi rumuzlarımızı da söylüyor Musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?