- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
- 18
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.881
Evet hatta benimki dedi ilk gun nasildi simdi nasil ordan buraya geldik yani bi an korktum ilk gün cok dar acilmicak iliskiye giremicez dedim ama zamanla acildi artik giriyo rahatca dedi
Cnm bacağını birleştir bazen tutmaya çalışıyorum bi keresinde kalbim duracaktı oda tehlikelikızlar hapşırınca sıksamda bacaklarımı basınç yapıyo acıyo siz ne yapıyodunuz
Canim bacaklarini birlestiriyosun iyce kendini skma hapsirirken yani sessiz hapsirmaya calisma bisey olmuyokızlar hapşırınca sıksamda bacaklarımı basınç yapıyo acıyo siz ne yapıyodunuz
Kiz bi karar ver bizde sasirdik kaldikValla bugün de iliski yasadik acildi bayaa rahattik iliskiye girince fikrim degisiyo yaa actrmicam
Sevindim canim zamanla aciliyo demekkiEvet hatta benimki dedi ilk gun nasildi simdi nasil ordan buraya geldik yani bi an korktum ilk gün cok dar acilmicak iliskiye giremicez dedim ama zamanla acildi artik giriyo rahatca dedi
Kizlar sakin tutmayin ya oda tehlikeli sessizde hapsirmaya calismayin kendinizi serbset birakinCnm bacağını birleştir bazen tutmaya çalışıyorum bi keresinde kalbim duracaktı oda tehlikeli
Canim ilk haftadan sonra bayagi rahatladim da su an da gittikce daha iyi oluo sankiCanım çok özel olacak ama kaçıncı da rahatladn
Bende sasirdim napcagimi kuzum yaSevindim canim zamanla aciliyo demekki
Her aşaması ayrı bi soru işareti canım kafam da bi atlatsaydik hepimiz senin gibi hayırlısıyla yalnız farkettim de atlatıp da aktif olan da yok galiba sende başka:)Canim ilk haftadan sonra bayagi rahatladim da su an da gittikce daha iyi oluo sanki
Sevindim kuzum zamanla rahatliyosan eger bizde biraz rahatladikBende sasirdim napcagimi kuzum ya
Evet onlari dövmek lazim hep gdiiolar yaa.Her aşaması ayrı bi soru işareti canım kafam da bi atlatsaydik hepimiz senin gibi hayırlısıyla yalnız farkettim de atlatıp da aktif olan da yok galiba sende başka:)
Tamamen iyileşene kdr olabiliyor cnm onlarkızlar benim bugün sızlamalarım oluyor normal mi iş yapıyorum olumsuz etkiler mi
Yok canim normaldirkızlar benim bugün sızlamalarım oluyor normal mi iş yapıyorum olumsuz etkiler mi
Sabir canim sabir o gunler de geciyo iyi kotu iste insan geriye bakinca tek basima neleri atlatmisim dioIyilessin artık ya psikoloji bırakmadı. Fiziksel acı yetmiyo gibi herşeyiyle dikkat etmesi ve tutup tutmama endişesi ne zormus
Cnm zamana bırak açılacak orasıKizlar cok afedersiniz benimki şoyle iki parmak giriyo yani ama sonuna kadar degil ücuncu asla girmio ucu beraber. Yani darligini anlatmaya calisiyorum diktirmeden once giriyodu baya. Yani iyiki daraltma yaptrmamisim bide iyiki dar dikmis cunku baya fark var arada esim suphelenebilirmis. Simdi yavas yavas acildikca daha cok guveni gelio bana. İnsallah dua edin cocuk konusunda faln sikinti cikmasin da tedavi gormek zorunda kalmayalim cunku o zaman hep alttan bakiliomus
Insallah kuzumCnm zamana bırak açılacak orası
Iyilessin artık ya psikoloji bırakmadı. Fiziksel acı yetmiyo gibi herşeyiyle dikkat etmesi ve tutup tutmama endişesi ne zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?